![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Senior Member
|
![]()
No,dobra.Pośmialiśmy się,pożartowaliśmy i styka!
Czy dysydenci "na górze" już się dogadali /bo miałam nadzieję, że ta prowokacja ostudzi Ich ciutkę/? Jeśli tak,to może by tak rzucić temat po całości na forum,objaśnić co jest co,a wszyscy, demokratycznie /!/ wrzucą swoje trzy grosze w ten garnek i zobaczymy,co nam się ugotuje. Kto może,niech ściąga informacje ze ZKwP, innych klubów /kocich i tchorzofretkowych też/, od znajomych prawników i pracowników skarbówki. Ponieważ w tych kwestiach jesteśmy "małe misie",niech oboje adwersarze /wspólnie!!!/ nakreślą plan, punkt po punkcie i poprowadzą temat. A jeśli się nie dogadali , to wszyscy idźmy se relaksacyjnie zajarać ![]() Pa,Misie-Patysie! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
To nie jest kwestia dogadania się pomiędzy jakimiś osobami. To zagadnienie ma zupełnie inne podstawy i priorytety. Informacji z ZKwP nie ma co ściągać bo jest wstępna akceptacja na założenie takiego klubu. Prawnicy sa tutaj też niepotrzebni po Statut ZKwP jak i Regulamin Klubów Rasy określa większosć przepisów. http://www.zkwp.pl/zg/regulaminy/Statut_ZKwP.pdf http://www.zkwp.pl/zg/regulaminy/Reg...klubu_rasy.pdf Cele i załozenia też zostały w zarysie określone i to na początku wystarczy. http://ww.kcsv.pl/ ZKwP otrzymało Statut Stowarzyszenia i jego założeń i na tej podstawie wydało opinię z, którą można się zapoznać . http://ww.evikzegar.pl/pies/C350616.pdf Praktycznie wszystko co mogło być w tej kwestii zrobione to zostało wykonane przez ostatni rok. Dyskusje toczą się od pięciu lat na ten temat i dalej się nic nie dzieje. Od roku atmosfera jest dosć napięta i dalej taka będzie. W tej chwili pozostaje tylko powołać i zebrać GI aby formalnie rozpocząć proces rejestracji Klubu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Distinguished Member
|
![]()
Ankieta:
27. Co wg Ciebie daje odpowiednie szkolenie CsV.?*: TAK NIE NIE MAM ZDANIA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() Najwyrazniej nie wszystko jest jeszcze dopracowane. W kwestii ankiety, ja bym sie tego czepnela: "...Jest ona anonimowa, a wypełniający jedynie w celu poprawnej weryfikacji musi podać adres e-mail. " Jesli podajemy e-mail to ankieta nie jest juz anonimowa!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Widocznie nie bo tylko na to jest stać pewne osoby. Ankieta jest anonimowa i to jaki ktoś poda adres mailowy nie pozwoli go zweryfikować. Możesz sobie założyć skrzynkę mailową na wysłanie tej jednej ankiety i poczekać na informacje zwrotną czy została ona wypełniona poprawnie. Mozesz potem z tej skrzynki nie korzystać , a jakie dane podasz przy jej rejestracji w tym przypadku jest nieistotne. Jednak dziękuje Ronie za ujawnienie błędu choć do sposobu można mieć zastrzezenia. Podam tą informację dla informatyka. który umieszczał ankietę aby to poprawił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Chcesz sugestie? Prosze. Jesli ankieta ma byc anonimowa to niech nie bedzie weryfikacji. To chyba zrozumiale. Jesli chcesz robic z potwierdzeniem mailowym - ok. Ale nie wmawiaj ludziom, ze jest anonimowa.
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 12-10-2009 at 20:46. Reason: Literowka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
VIP Member
|
![]()
Połowa pytań ankiety to bzdura, pismo od Zk swoje, ankieta swoje, kompletnie bez sensu. Ale może sobie być bo w końcu to prywatna stronka, prywatne pytania i z klubem nie ma nic wspólnego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Junior Member
|
![]()
może było o tym wcześniej, nie wiem, nie śledziłam wątku od początku. Chciałam tylko spytać, w jaki sposób mogę dokopać się do ankiety? czy ona sobie wisi na jakiejś stronce, czy mogę ją otrzymać na mejla?
Będę wdzięczna za wskazówkę. Dzieki |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
VIP Member
|
![]()
w poście 30 masz linka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Junior Member
|
![]()
ok, dzięki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Distinguished Member
|
![]()
Proszę uprzejmie. Błędów jest więcej, niestety.
![]() I kto to mówi?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nawet jak wpiszesz tam [email protected] to też zostanie wysłana. Poprostu nie otrzymasz potwierdzenia. Więc może nie ja wmawiam ludziom, ze coś jest nie tak. Ankieta została specjalnie skonstruowana w taki sposób aby poznać opinię ludzi na pewne tematy i na podstawie otrzymanych wyników będzie można ustalić czy klub jest nam potrzebny. Jakie sa oczekiwania , założenia , nastawienie itd. Oczywiście według pewnych osób to bzdura ale jest to możliwe bo wszystko jest bzdurą jak na to spojrzeć z pewnej strony. Prawdą jest, że strona jest prywatna , odpowiedź z ZKwP też bo jest do mnie, wszystkie inne dokumenty w tej sprawie też. Więc może Ci co to krytykują niech sobie zrobią taką samą stronkę, załatwią takie samo pismo i skompletują takie same dokumenty. Każdemu wolno tak samo i też wolno to potem podac do publicznej wiadomości. Ktoś będzie zainteresowany to sobie wybierze, ładniejszą stronę, milszego rozmówcę, mniejsze problemy , bo nikt nikogo do niczego nie zmusza. Wszystko jest w pełni dobrowolne i od mojej osoby całkowicie niezależne. Ja określiłem swoje stanowisko w tej sprawie : Klub mnie nie interesuje bo nie jestem członkiem ZKwP i nie mogę tym samym zostać członkiem Klubu. Nie interesuje mnie kto bedzie w jego strukturach , kto kogo będzie bił po głowie i kto komu będzie coś nakazywał. Jestem zainteresowany jego powstaniem tylko dlatego aby przyszłość rasy w polsce była tworzona wspólnie i abym mógł raz w roku pojechać na wystawę klubową CsV. Ja mam zupełnie inne plany i założenia i z pewnością nie to jest moim celem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Senior Member
|
![]()
Off topic:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#134 | ||
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Off topic: Quote:
![]() Tylko po co zajmowac sie czyms co Cie nie interesuje. Na pokaz? Jesli zabiera sie za to w ten sposob - to konczy sie to tak jak sie skonczylo i nie mozna miec do nikogo pretensji ![]()
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 13-10-2009 at 09:10. Reason: Off topic. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Distinguished Member
|
![]()
Oto moja ankieta:
![]() Czy chcesz żeby Twój wilczak był zdrowy, piękny i bogaty? TAK NIE NIE MAM ZDANIA Mam nadzieję, że ta "specjalnie skonstruowana ankieta umożliwi nam ustalenie czy klub jest nam potrzebny. Jakie sa oczekiwania , założenia , nastawienie itd" ![]() A teraz serio: Quote:
Wystarczy wziąć kilka pytań z brzegu, żeby dostrzec ich żenujący poziom: 2. Czy taki Klub jest w stanie coś zmienić.?*, (odpowiedź nasuwająca się 99,99% respondentów: zależy od klubu ![]() 7. Czym jest dla Ciebie etyka hodowlana.?*: (temat na prace doktorską ![]() 12. Czy badania genetyczne mają wpływ na prawidłowy rozwój rasy.? (oczywista oczywistość, po co pytać? ![]() 25. Czy można poddać psa badaniom oraz udostępnić jego wyniki badań w kierunku ulepszenia wiedzy o rasie.?*: (odp.: czemu nie, wszak można badać wszystko, psa też ![]() Z tak skonstruowanej ankiety można się dowiedzieć ile osób ją wypełniło i ... niewiele więcej. Last edited by Rona; 13-10-2009 at 11:28. Reason: uzupelnienie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Senior Member
|
![]()
Przeciez to nawet nie jest Twój wilczak. Sam to kilkakrotnie pisałes na tym forum. I cały czas się nie mogę nadziwić tym że to całe zamieszanie wokół wilczaków Ciebie tak strasznie interesuje.
![]() |
#138 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Naprawdę jestem ciekawa Twojej odpowiedzi. ![]() NB 'Polska' pisze się z dużej litery |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|