![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
VIP Member
|
![]()
My sie piszemy od soboty po poludniu.....ale zaczyna nas rozbierac chorobsko wiec niestety istnieje ewentualnosc, ze nie przybedziemy
![]() Poki co - lykamy witaminki :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Między soba bawią się bardzo ostro, z pozostałymi (bez Manu oczywiście) już znacznie łagodniej, ale tylko dlatego, że po krótkim czasie reszta się ostro od nich opędza ![]() ![]() Shantu za to wykazuje pewną agresję względem obcych psów ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Moderator
|
![]()
a ja bardzo czekam na spotkanie z Manu, bo nareszcze bede mogla powiedziec "Czesc" patrzac w oczy a nie internetowo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Mialam byc w piatek, ale w zwiazku z sytuacja rodzinna, moge byc w sobote, od razu na wystawie, albo wogole nie przyjechac
![]() Rozumiem, ze trzeba wziac spiwor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Junior Member
|
![]()
Może być i w obiektyw
![]() ![]() Wolfin, ja się również cieszę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Member
|
![]()
Okazalo sie, ze Shaluka ma ostre zapalenie krtani, ktore grozi powiklaniami i ma calkowity zakaz opuszczania lozka. Dlatego tez w piatek bedzie niedostepna, ale spotkanie oczywiscie sie odbedzie i w piatek mozna przyjezdzac. Miano gospodarza bede dzierzyc ja i Igi. Wszystko juz tez jest ustalone i gotowe, wiec nie ma wykrecania sie
![]() ![]() Plan ogolnie wyglada tak (od Shaluki, zredagowany przeze mnie): "Piątek: ogolnie dzien na odprezenie i zaaklimatyzowanie sie, dla tych co przyjada wczesniej w planie spacer na tutejsze skarpy i rzeki, wieczorem ognisko z kielbaskami i piciem ![]() Sobota : Rano - sniadanie, nastepnie spacer nad Zalew lub Podklasztorze, gdze po drodze bedzie mozna zwiedzic Sulejow Popoludnie - obiad dla tych co beda chetni, a potem spacer (kwestia glosowania i wytrzymalosci wszystkich obierze jego kierunek) nastepnie male zawody, pomysl zaczerpniety wprost z obozu w Lazne Belohrad ]:-> , nastepnie jakies odetchnienie ![]() Niedziela: jesli bedzie czas to sniadanko i wyjazd na wystawe ![]() Jedyny problem jaki jest, to taki ze na osrodku w tym samym czasie sa organizowane dwie imprezy firmowe,wiec bedzie raczej glosno, do konca nie bylo pewne ze beda zorganizowane.. ale to mam nadzieje ze nie przeszkodzi w dobrej zabawie,bo osrodek jest duzy wiec nie ma obaw. "
![]() |
#130 |
Moderator
|
![]()
hmmm okazuje sie ze ja z Shaluka mami wiezy telepatyczne....malo brakuje zeby ja nie bylam tez w lozku
![]() ![]() ![]() tylko moze moglam w takim przypadku proszyc o lozko??? zeby potem nie musielis cie jiechac do mnie w gosci do kliniki ![]() wodka bedzie, piwo....ja pije tylko tmawe litewske 8 % (hmm i ktos tego winnen ![]() ![]() naraze jade do lekarza i ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Junior Member
|
![]()
O kurcze...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Member
|
![]()
Daniel,
czy wiadomo o której godzinie wilczki wchodzą na ring ? Niestety , na stronie łózkiego oddziału nie mogę znaleźć żadnych informacji. Z Warszawy możemy wyjechać dopiero około 8 rano - 2 godziny na pokonanie 140 km niby wystarczy, ale nie chcemy pędzić "na złamanie karku" ![]() ![]() ![]() A tak na wszelki wypadek weźmiemy ze sobą niezawodną w takich sytuacjach aspirynkę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Member
|
![]()
Jeszcze dla tych, co nie zauwazyli. W terminarzu jest mapka + adres osrodka:
http://www.wolfdog.org/pol/events/1190.html
![]() |
#134 | |
Moderator
|
![]() Quote:
a na drodze jak tez zrozumialam jiest znak, gdzie skreczyc na Dresso? wodka juk kupiona, cos slodkego ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
love and terror
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Moderator
|
![]()
Litwa za jakas godzinke juz wyjiezdza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Distinguished Member
|
![]()
Hej Wilczaki i Wilczakowcy- jak wystawa?
Piszcie, bo ciekawośc zżera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
VIP Member
|
![]()
Już piszemy i pokazujemy
![]() ![]() Zaczęło sie od grupy ( wieeeelkiej grupy) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
VIP Member
|
![]()
Potem ocena indywidualna.
Klasa "bejbików" czyli debiuty : I miejsce: Mentall Silver Power ![]() i II miejsce: Ilmarinen Girios Dvasia: ![]() (nie mam niestety wiecej ich zdjec ale na pewno inni fotoreporterzy to nadrobią ) ![]() Klasa szczeniąt. Tu Jabber solo: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
love and terror
|
![]()
Gratulujemy wszystkim, glownie bejbikom, ktore mialy swoj pierwszy wystep!
![]() No i siostrzyczce 1 miejsca i skonczenia Ml. Championa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|