![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() My tam jedziemy na majówkę i towarzysko, a przy okazji i tą wystawkę zaliczymy - ale jak zwykle na nic nie liczę............. ja tak naprawdę uwielbiam te motyle w brzuchu przed wystawami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Bedzie ich wiecej...
![]() A do tego cala grupka malych Juziow, Elisiuniow i Dracow... ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() Więc jak wrócimy (trudno powiedzieć na 100% kiedy), to wyślę do Was, bo pewnie nie zapamiętam który jest który.... To potem wstawicie też w temacie ![]() Last edited by GRABA; 28-04-2009 at 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() Duzoooo.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Porobi się jakoś - swoją drogą, to właśnie przeglądam stronę "Z Peronówki"
i zapoznaję się z psiakami mieszkającymi w Niemczech. I mam nadzieję zapamiętać najbardziej i go utrafić: Iblis Lobo z Peronówki- choć nie umię utrafić info o tym czy jest wystawiany,( to samo tyczy się Draco z Peronówki- ale tu przyznać muszę: spodopał się Agusi. Jawzaha z Peronówki już miałam przyjemność poznać, tak przyjemność, bo to pies o b. dobrym przyjaznym charakterze. Jestem bardzo ciekawa jego brata Jecer ha-Ra z Peronówki, bo ze zdjęć widać piękną sierść, aż się prosi o cioranko.Może też poznam Kauket Luna z Peronówki, której dwie miotowe siostry już znam i wiem jakie są. Mam nadzieję, że wszystko będzie o.k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Hej!
![]() No i wróciliśmy - pozdrowienia przekazane, ale tylko dla Jawzahra ![]() Fotki..... jakby tu...... marność nad marnościami, ale to nie ja byłam sprawcą ![]() ![]() ![]() ![]() Najbardziej utytuowane psiaki wystawy Jawzahr z Peronówki i Wickey Crying Wolf ![]() Wickey ![]() Jawzahr To dwa psiaki o wyjątkowej urodzie i świetnych charakterach ![]() Last edited by GRABA; 04-05-2009 at 10:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
K-Lee Family
|
![]()
Brawa dla Zwycięzców!!!
![]() Graba nie przejmuj się, my też dostałyśmy raz ocenę bardzo dobrą, w Poznaniu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Samo Neustadt/Harz, to miejsce dobre do wypoczynku i nie trzeba myśleć o tym, że pies rozwali sobie na szkłach łapę, bo tam czysto ![]() P.S. Ja sobie za sukcesik wzięłam to, że Unka pierwszy raz na wystawie ani razu ringówki nie przygryzła - więc albo miała dzień dobroci dla Agusi, albo dorośleje........ No i drugie to jak widziałam zdziwienie właścicieli wilczaków, na reakcję Unki, na atak ze strony innego psa (czy suka czy pies) - Unka tylko stała i się patrzyła....... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
K-Lee Family
|
![]()
A jaki tam był sędzia?? Może mamy szanse
![]() Fajnie, że nie przygryzała wreszcie ringówki, pewnie zaczyna kumać co to wystawa i że wtedy nie ma takiej zabawy ![]() ![]() A ze strzałami super ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Jasne, że macie zważywszy na to, że ruch Kalinki ustawił by ją na I miejscu w porównaniu z czołówką ![]() Właśnie najważniejsze, to się cieszyć z udziału w wystawkach ![]() Tak, myślę, że jak za rok Uni weźmie udział w takiej bonitacji, to da radę - pozorana ucałuje, kij chwyci do zabawy, a strzał, to tak jak opisałam ![]() A i uwaga...... do Niemiec niech nie jadą psiaki, które się boją agresji innych czworonogów, bo to będzie porażka, a tam trzeba mieć oczy wkoło głowy. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
K-Lee Family
|
![]()
Hihihi... no to z tą agresją mamy pozamiatane
![]() Ale sędziego już znamy, oceniał nas 2 razy w szczeniakach (w Warszawie i w Bratysławie) i 2 razy dał nam wygrać ![]() A co do przyjacielskości Unki... radzę się przygotować na zmiany, u nas też K-lee była przyjacielem wszystkich żywych stworzeń... aż nagle się odmieniło, szczeniaczki i obce suki - do likwidacji (nie wliczamy w to wilczaków, bo tu K-lee już nie jest taka harda). Poczekajcie po prostu do pierwszej cieczki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
No to gratulacje zwłaszcza dla Hani i Wickey.
W takim razie ja dobrze zrobiłem, ze pojechałem do Łodzi z moim mutantem. ![]() No ale dopiero by sie zdziwili jak by zobaczyli reakcje na ataki Czambora. To ja miałbym awanture, chwyt za reke i zmiatamy bo kiepskie towarzystwo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tmave Zlo
|
![]()
Gratulacje!
Ja mam jeszcze pytanie - czy to nie w Niemczech jest tak, że w klasie młodzieży można maksymalnie dostać bardzo dobrą?
![]() |
#17 |
love and terror
|
![]()
Dokladnie tak jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wilkokłak
|
![]()
Hihihi; czyżby cała "teroria" na temat preferencji sędziego musiała teraz wziąć w łeb?
![]() Gratulujemy Uni serdecznie! ![]() (Właścicielom oczywiście też ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Z tego co wiem, to od pewnego czasu zmieniono najwyzsza lokate i jest dopuszczalna ocena "doskonala" w mlodziezy, ale nie zawsze. Tzn. decyzje o tym, czy najwyzsza lokata bedzie bdb czy dosk. podejmuje, klub/zwiazek organizujacy wystawe. Tak przynajmniej wypowiada sie w tej sprawie regulamin VDH. A jak bylo w przypadku wystawy w Neustadt, tego nie wiem. Wystarczy sprawdzic, co dostal Zw. Mlodziezy.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|