![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
W czwartek poznym wieczorem Bure zaczely szalec, wiec Przemek postanowil, ze zrobi im jeszcze maly bieg. Zabral Balroga, Belke i Jolly i ruszyl rowerem "w las". Jakis czas potem dostalam telefon: oczywiscie Mlody blysnal pomyslem i postanowil zagrac alfe. W jaki sposob? Zaprezentowac, ze on ma inne zdanie i dalej nie biegnie.
![]() ![]() ![]() W kazdym razie Mlodego przekoziolkowalo - polozyl sie kolo drogi i uznal, ze wlasnie umiera. W takich wypadkach zwykle robi sie dwie rzeczy: 1) sprawdza sie, czy u psa wszystko jest na miejscu i czy czegos mu nie brakuje. Jesli nie, to trzeba psu ostro wytlumaczyc, ze takie mazgajstwo sie nie oplaca. 2) jesli psu rzeczywiscie cos jest, to mozna zaczac wpadac w panike i umawiac sie z wetem. Ale Przemek od razu przeszedl do punktu drugiego i zadzwonil do mnie. Wzielam auto i polechalam po ofiary. Na miejscu powitala mnie cala czworka. Na wlasnych nogach. Zaladowalismy rower i bande, a w drodze do domu wytlumaczylam Balrogowi, ze lepiej, aby mu nic nie bylo. Bo musi pamietac, ze jestem hodowca, i jesli cos mu jest i stanie sie bezuzyteczny, to go uspie albo sprzedam, bo po co karmic darmozjada. Gdy dojechalismy do domu Maly wystraszony jak diabli wybiegl z auta i robiac kolka po podworku pokazywal: "Nic mi nie jest!, "Nic mi nie jest!".... W calym zamieszaniu wpadl jednak na Jolly. Jolly skoczyla na Belke. Belka sie odwinela....i oberwalo sie Wiewiorce, ktora wlasnie znalazla sie "w zasiegu". Efekt tego dnia: Mlody nadal robi kolka po podworku: "Nic mi nie jest!, "Nic mi nie jest!", a Wiewior zmienil chwilowo nicka na "Golota"...
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]() ![]() a ja bym dodala jeszcze pkt 3. - po stwierdzeniu,ze psu cos jest , komorka nie dziala a my wlasnie jestesmy w szczycie paniki - DOBIC (nie wiem czy zdazylby wykonac bodaj jedno kolko) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
No wiesz Margo nie macie tabliczek porozwieszanych : " Pozor dangerous pregnant Ali" Biedna dziewuszka i maluszki , jaki to stres och bidulki..
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Tutaj urabia niemieckiego fotografa.... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Widzisz a ja jak ją zobaczyłem I raz w realu w Późnej to się normalnie zakochałem w tej małej miniaturce. Wiedziałem dlaczego......Nie dość że ładna to jeszcze charakterna hihihi
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
O matko!! A czemu ona ma takie duze okragle oczy??? Co sie stalo zaraz potem...????????
( tzn: czy fotograf zyje?) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
"Tata" Demolki :-)
|
![]() Quote:
![]() Chyba Ci jednak ten asfalt odpuszczę, chodź na pifsko ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 |
love and terror
|
![]()
Fota jest taka:
![]() Ach ten Wiewior-Golota ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Miniaturka!!!! ha! hahahahahha.....
kto ostatnio nie byl to nie widzial zadna miniaturka tam juz nie mieszka! tam sa trzy wielkie brzuchate suczyska ![]() ![]() ![]() ale zakochac sie mozna ![]() Ali jest teraz piekna jak marzenie wlasnie omawiam z Margo oddanie do nich Amberka na "podtuczenie" tak z 5 kilo wiecej poprosze z powrotem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
"Tata" Demolki :-)
|
![]() Quote:
Mógłbym wpaść do Ciebie, chyba że uraczysz me progi wcześniej, ale w takim wypadku obowiązuje ze wzgl. na Demolę pełna sterylność czyli bez zwierzakóF :-) Która opcja jest bliższa Twemu sercu?
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Mogę bez zwierzaków bo ja jestem sterylny nawet poproszę Nelę żeby coś wzięła ze szpitala to Nas zdezzzzzyfffenkuje od stóp dogłóóóóóóóóóóówwwwww.... ik ik
![]() |
#14 |
Distinguished Member
|
![]()
Te OCZY... takie... wyraziste
![]() ![]() ![]() Strasznie fajne zdjęcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Distinguished Member