![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Hej , tak to faktycznie ja do Ciebie dzwonilam w poszukiwaniu kontaktu do swiata wilczakow.
Teraz juz cos niecos wiem, jestem nawet umowiona z panem Markiem, treserem, ze bedziemy go szkolic od malego, zeby nie bylo problemow. Na razie nie wiem jeszcze jak kupic wilczaka, ale mysle, ze jakos sie to wszystko rozwiaze. Jesli mozesz podaj mi swoj adres mailowy, chetnie sie spotkam , wezme mojego starszego psiaka. Moj adres [email protected] Dzieki za odzew pozdrawiam Ela |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Mam pytanie: czy to szkolenie w Poznaniu, o którym przeczytaliśmy na Dogomanii to taki podstawowy kurs posłuszeństwa czy coś więcej?
Pytam, bo nie wiem czy Taro mógłby wziąć udział w nim, on niewiele potrafi więc podstawowy to byłoby coś dla niego, zaś jeżeli to wyższy stopień wtajemniczenia to możemy sobie ten kurs podarować. Kornelia |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Czesc Kornelio,
ponizej zalaczylam oryginalne fragmenty wypowiedzi "organizatorow" o w/w szkoleniu z innej listy dyskusyjnej. Mysle jednak, ze nie ma co sie przerazac , ani uwazac za niewtajemniczonych ( w Poznej wcale nie wypadliscie na calkiem zielonych ![]() ![]() ![]() ![]() pozdr Kamila (beowulf) >>>Celem szkolenia jest zapoznanie uczestnikow z zasadami konkurencji Obedience.(fish)<<< >>>Mysle, ze takich zupelnie zielonych wlascicieli to nie ma co, bo nie beda wiedzieli o co chodzi, a my nie bedziemy miec dla nich czasu. Chyba zeby zrobila sie grupa zupelnie zielonych. Ale bez problemow behawiorystycznych. Celem kursu jest szkolenie sportowe, przygotowanie do zawodow, pokazanie roznych metod pracy.... Mam nadzieje, ze choc paru kursantow zostanie w przyszlosci zwiazkowymi szkoleniowcami specjalizujacymi sie w Obedience. Maria<<< |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Wielkie dzięki za wyjaśnienie Kamilo
![]() ![]() Kornelia |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() pozdr Kamila (beowulf) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Nasza grupa Obediencowa doczekala sie wreszcie stronki
![]() Zapraszam, mimo ze jeszcze ciagle w budowie ![]() ale z cudem graniczy zebrac od ludzi materialy wiec niepelny jest na razie dzial Nasza Grupa no i Maria nie napisala swoich porad Zainteresowanych Obedience zapraszam tez na forum (na razie na probe zalozone) www.obediencepoznan.za.pl no i piszcie jakie wrazenia, czego brakuje itp pozdro Ela |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]()
Oo, nareszcie jest! Super :-) Wpadne poczytać, powodzenia w prowadzeniu strony :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
love and terror
|
![]()
No nareszcie!
![]() ![]() Strona fajna ![]() No to bierz sie teraz za jantarowa-wspomnienia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
love and terror
|
![]()
Aha
Na stronie glownej sie zdjecie nie otwiera jest ten durny kwardacik (jak u mnie ale sie nie da otworzyc nawet po kliknieciu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Nie otworzysz bo zdjecie jeszcze nie istnieje
![]() ![]() bedzie kiedys.... ![]() na Jantarowej jest "fotoreportaz" ze Swiat, na wspomnienia jakos nie mam natchnienia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Distinguished Member
|
![]()
Na amberkowej stronie już dawno nie byłam, aż wstyd
![]() Muszę nadrobić zaległości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Po wielu przejsciach i przeciwnosciach losu wreszcie udalo sie opublikowac Eli artykul o obedience:
Obedience - czas na dobre posłuszeństwo |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]()
No Calkiem fajny txt!
![]() Gratulacje dla Eli i.. dla Margo ze w ogole opublikowala ten txt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|