![]() |
![]() |
|
Parodos Mūsų pergalės ir pasiekimai parodose, kaip paruošti CSV parodai, kaip išstatinėti.... |
![]() |
|
Outils de la discussion | Modes d'affichage |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() ![]() būtų labai smagu, jei Gabi su Aaltiku važiuotų ![]() ![]() ee, o jei aš nieko nemaišau (kas visai gali būt po Jūros šventės) tai ir Deima važiuoja, ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ir Brukne
|
![]()
Bruknei smagiausia būtų su dviem bernais, galėtų mušt visus
![]() OT Mačiau vakar Alto brolį (atrodo), tai jei Alto tokio pat dydžio ir Bruknė taip pat apalpus bus iš susižavėjimo... Vaidžiui teks tvarką daryt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Aga Vike, Deima irgi važiuoja tik dar neužsiregistravo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ir Brukne
|
![]()
Nieko tokio, mes dar irgi ne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Citation:
![]() Kurį brolį? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Nepergyvenk Gabriele, mano juodoji irgi važiuoja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ir Brukne
|
![]()
Nu užsidarėm jau tą LT J Ch ir tuo pačiu LV J Ch, pirmą dieną pas Štefiką gavom BOB (jam net išskusta Bruknės nugara nesutrukdė) ir puikų aprašymą. Ir šiaip jis man labai patiko
![]() ![]() ![]() Labai ačiū Vikei ir Vaidylkai už kompaniją, Calyssto šeimininkams už smagią pažintį ir Evelinai su Kiru už kantrybę (Bruknė vogė Kiro skaniukus, o Vaidylka provokavo muštynėms ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Visu pirma sveikinam sese cempione!!!
O visu antra tai Brukne su Vaidylka elgesi kaip tikri lietuviai ![]() P.S. O Vike turbut vel ant savo Vaidzio sake: tai per mazas,tai tas tai anas blogai.Nu jei taip sake,tai rugseji as ji pasivogsiu i Vilniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ir Brukne
|
![]()
Aha, juokėmės su Vike - ji gi alpėjo dėl didelio, stambaus Balrogo snukio. Ko norėjo, tą gavo - vaidžio galva ir snukis jaučiu jau stambesni už Balrogo
![]() Dėkui už sveikinimus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|