![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Junior Member
|
![]()
Eh.. Chcialbym Wszystkim pogratulowac Wilczakow
![]() ![]() I wszystkich przeprosic, ze taki bylem razem z Guardem "przelotny" Czasami praca jest przeklenstwem :/ ![]() Mam podly (kolejny) przepracowany wieczor i , gdy ogladam fotki z miejsc, w ktorych nie moglem byc bo..PRAAACAAAA to szlag mnie trafia...! Zazdroszcze Wam! ![]() Narvana - super foty Guarda z Siostra, mam nadzieje, ze kiedys sie normalnie pobawia!
![]() |
#102 |
Wilczy Duch
|
![]()
Oj tak,fotki to oni maja bomba, nie ma co. To moze przyjedz do Sulejowwa na spotkanie? A co do pracy.. ehh takie zycie..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Dla Iduna gratulacje!
![]() Niestety nam fotki nie wyszły. I Ali ma tylko taką : ![]() I z siostrzyczką powystatawowe ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wilczy Duch
|
![]()
O rany,ja ladnie pozowaly.. no nie to nie wilczaki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Junior Member
|
![]()
Jola ma sporo zdjec z wystawy! Postaram sie je jakos zdobyc i wrzucic na forum!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Distinguished Member
|
![]()
Gaga, a jak tam Twoje fotki?
![]() My też torchę zdjęc mamy, co prawda takich sobie, ale......... jakoś nie mogę zebrać się, żeby je wreszcie pozmniejszać i wrzucić na stronę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
VIP Member
|
![]()
No juz je pozmniejszałam, teraz jeszcze tylko musze sie zebrac aby je wrzucić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wilczy Duch
|
![]()
powrzucajcie,powrzucajcie,bo i ja, mimo ze bylam chcialabym zobaczyc te zdjecia i przyznam ze zapisac je by miec czym wspomnienia odswiezac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
VIP Member
|
![]()
Zebrałam sie w sobie i wrzuciłam http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/0/443/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
VIP Member
|
![]()
No to wreszcie sa i moje fotki....
![]() http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/2/2195/ Ja mam wszystkich, choc w niektorych wypadkach mialam OGROMNE trudnosci, aby wybrac przyzwoite zdjecie, ktore nadawaloby sie do prezentacji.... Ale co najsmieszniejsze - nawieksza wtopa tej wystawy (psy startujace do innych, kladace sie ze strachu, prezentowane fatalnie, psy panikujace przed pania sedzina (ktora przeciez jako kobieta i to nieduza u nikogo obaw wywolywac nie powinna, tym bardziej u suki, ktora ma juz sporo wystaw na koncie)) nalezaly wlasnie do osob, ktore obecnie dostaja w internecie skrzydel i pisza niestworzone rzeczy..... ![]() Ale ponownie - jak ktos chce poznac wilczaki, zobaczyc roznice w ich wystawianiu, w ich charakterach i WYGLADZIE to "marsz na wystawe!".... ![]() ![]() PS. Fotki ze spotkania powinny byc jeszcze dzis... ![]()
![]() |
#111 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Fotki swietne! No i wreszcie doczekalam sie zdjec malego z rodzinka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
VIP Member
|
![]()
OK, wreszcie sa...
http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/0/443/ W tym moje dwie ulubione "porazki wychowawcze"... ![]() 'Mam, ale nie dam', czyli Marzena i Balrog ![]() i "Az kielbaska w gardle staje..." ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Tiaaa.... Tylko, ze ja nie zjadlam tej kielbaski
![]() Ali z Iowa zrobily mnie "w jajo" i zabraly ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Czekam na potwierdzenie listy obecnosci na fotce i jakby co poprawki
![]() Od lewej: Cheitan, Dewi, Jurba (tylko lapa), Eury, April, Ali, Jabber, Iowa, Varg, Ishtar, Imbus, Garuda, Alistair, Foras, Jotun, Jolly, Balrog, Eligo |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
VIP Member