![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
No po vyse tyzdni mi odpisali zatial iba z UK veterinarnej spravy (stale cakam na vyjadrenie Irskej strany), ze vstupit do krajiny so psom sa da jedine cez Eurotunel kde budu skontrolovane predchadzajuce udaje(cip, ockovanie atd.). A teda na koniec mi poratala ze na vstup do UK alebo len tranzit cez UK musi byt stena 10 mesacny pes
![]() A co som sa v povodnom prispevku domnieval ze 6 mesacna cakacia doba na pretestovanie je ozaj 6 mesacna cakacia doba po uzpesnom teste, ako bolo pisane. Takze tu maju vynimku Malta,Irsko,UK,Svedsko. Mimochodom stale ho neuznali v UK ako plemeno ale iba ako krizenca vlka na co treba mat zvlast licenciu. Skusil som kontaktovat prispievatela s nickom Pacino co mi poradila Saschia uvidime co on poradi. Dobra sprava je ze v irsku nie je zakazany. Uvidime ako sa vyjadria k dovozu mladeho stenata, lebo vojst sa da aj z Francuzka. Zdar Doplnim este odkazy na poverenych veterinarov a laboratorium na uzemi SK. http://www.svssr.sk/sk/pdf/chovatelia/Povereni.pdf State Veterinary Institute Pod drahami 918 SK-960 86 Zvolen Tel: +421 855 27718 Fax: +421 855 5332 486 E-mail: [email protected] Last edited by streco; 16-08-2007 at 01:07. |
![]() |
![]() |
|
|