|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Karel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Dakujem Vám za povzbudivé info, určite mi pomôže pri rozhodovaní. Chcem sa ešte spýtať, či niekto z Vás bude na výstave v novembri v Nitre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Not so Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
ďakujem za info, viem o tejtovýstave, ale bohužial tento weekend mi to nevijde
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
V principe na kazdej akcii ktora sa ukazuje na wolfdogu v planovanych akciach najdes dost ludi, ktori ti radi porozpravaju o vlastnych skusenostiach. Takze sleduj co sa chysta a ked ta nieco zaujme, nehanbi sa a chod sa pozriet. My nekuseme a nase psy vacsinou tiez nie ;o).
![]() |
![]() |
#6 |
REJPAL
|
![]()
Ahoj, doporučuji k přečtení článeček Mohu se stát majitelem ČSV ? Aneb jsem začátečník (je to pod historií plemene a "vlastnostmi" ČSV
![]() Jinak setkání s čévéčkáři je fajn, ale co člověk - to názor. ![]() Eva |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ivanko, byla jsem na tom podobně jako ty, nevěděla jsem ale věřila jsem si na to abych vychovala vlčáčka, mám šťáka Affinku a je to největší zlatíčko pod sluncem ( ještě mě to nepřešlo a puberta je za dveřmi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
ja som zaciatocnicka a vzhladom na to, ze nepoznam vychovu a vycvik inych plemien, vobec sa mi to nezda pri mojej tave tazsie ci narocnejsie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj,
pripájam sa k tomu, čo napísal najmä Zdeněk, s tým rozdielom, že ja problémy s výchovou občas mám, ale chyba je na mojej strane. Sledoval som plemeno dlhší čas, aj dlhú éru zatracovania ešte "nie plemena" a otáľal. Je to za mnou, viac ako dva roky mám priateľa a "značku" už meniť nebudem. Ľutujem skôr váhaním stratený čas. Michal |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|