![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
2007 09 07-09 na Litwie, w wsi Uzusaliai (w rehone Jonava) u rodziny Alpestre Galicijsky wilk i Ingridy z Linas bedzie II spotkanie wilczakow na Litwie, I bieg SVP (40 km.) I CSV bonitacja i przeglad mlodych. Na spotkaniu i zawodach bedzie zedziowal p. Oskar Dora (Slowacja) i p. F. Rosik (Slowacja). Na spotkaniu bedziemi mieli nie tylko psy z Litwy ale i za granicy. Zapraszami nie tylko wlascicieli wilkow ale i wszystkich innych ktore kochaja wilkow.
Program 2007.09.07 przyjazd uczestników w Uzusalius. Zatwerdzienie przyjazdni litewska wodka az do samego rana. 2007.09.08 06.00 SVP egzamin (40 km., 70 km., 100 km.) 10.00-12.00 reanimacja ucziestnikow, obiad. 12.00-17.00 wolny czas, dresura, diskusje 17.00-19.00 bonitacja, przeglad mlodych 19.00- czas bez granic, ogłoszenie wyników zawodów i rozdanie nagród ognisko az do rana 2007.09.09 9.00 wyjazd na miejsce klubowej i krajowej wystaw w Kowne 10.00- 15.00 krajowa wystawa w Kowne 12.00-15.00 I KLUBOWA WYSTAWA CSV w Kowne 15.00-17.00 finalne konkursy wystaw 18.00 – wieczor pozegnalny oplata spotkania 10 euro, na dodatek mozna przywiesc speciality swojej kuchni oraz dodatkowe napytki mocne. bonitacja, bieg -10 euro kazdy. wystawa 30 euro, baby, szczieniaki pol ceny. zgloszenia sa do 30 08 2007 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Aaaaaaaa Daiva.. a ja MUSZE zaraz po biegu wracac.. to burzy program ale moge zrobic wylom?
Proooszeee...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Ufff.. szkoda, ze kolejny fajny program przeleci namkolo nosa ale coz.. life is brutal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
A jak Wilczaki, jakie się zapowiedziały?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ja sie ze Zgredzikiem napewno stawie,ale bedzie i niespodzianka: Bali
![]() My przyjedziemy niestety dopiero wieczorem w sobote(mam nadzieje ze zdarzymy na bonitacje i jesli nam fuduszy wystarczy to zdrobimy ja mlodej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]()
Na bieg trzeba brać własny rower, czy się jakiś znajdzie u Was?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Distinguished Member
|
![]()
Wciąż nie dostałam żadnej odpowiedzi odnośnie wystawy krajowej. Obawiam się, że mogli nawet naszego zgłoszenia nie przyjąć.... cholera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilczy Duch
|
![]()
Daiva a nas zgłosiłaś? I czy Balgo tez zglosilas?
Agnieszka jesli jesesmy zgloszeni to z wilczakow : Ishtarka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=e...81,0.2314&z=12
spotkanie bedzie w Uzusaliai. latwo dojiechac bo sa dobre znaki. Shaluka twoje psy sa zgloszone. Agnieszka, a do krajowej zgloszienia robilas sama? czy przez ze mnie? bo ja mam na emailu tylko zgloszenie do klubowej, jiesli co dj znac, jiescze mami kilka dni na zgloszenia rower trzeba brac swoj, bo nie gwarantuje ze bedziemi mieli dodatkowy. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|