|
|
|
|||||||
| Susitikimai ir kelionės Susitikima - tie maži ir dideli, oficialūs ir privatūs. Svarbu, kad šunys išsišėltų... Kaip ir kur keliauti su šunimi... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
bus ir vanduo ir tualetas ir net namas su stogu jei kazkam to reikes.
tad vandens nereikia |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ir Brukne
|
Rozetės jau pas mane. Daiva, o būtina jas laikyt pakabintas? Nes man nelabai yra kur jas kabint. Labai gražios
Klausykitės, o W vadą registruojam į jaunimą ar į atvirą? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
|
Quote:
prasau man parasyt ju centro ismatavimus nes emblema padaryt reikia. W eina i pereinama jau ir uzregistruota yra, nepergyvenkit, tik susimokekit |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ir Brukne
|
O tai jaunime tik Rapsas, Gierka ir Alpestre?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
ateis laikas, suzinosit
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
artejant pusmeti lauktai dienai iskilo klausimukas: kaip konkreciai rasti ta konkrecia vieta...?...ir kada tiksliai atvaziuoti penktadieni...?...mano pustustis ekipazas galetu mazdaug penktadieni apie pietus jau but vietoj....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
VISIEMS
ATSIVEZKITE KILMES DOKUMENTUS P.S. kas neturi t.y. jie yra pas mane as atvesiu, o kas turi atsiveskit |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
po siandienos pasivazinejimo nutariau, (eilini karta) kad noriu nudeti Gierka. kiek as numinu pirmyn tiek jis mane traukia atgal. zodziu bega tik Harka, nes jai to labiau reikia, o tas kaimo durnelis palauks iki kitu metu.
tad del visa ko ziuresim kas bus mano antrininkas |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
Dalyviu sarasai
Paroda: R. Aukščiūnienė, Santariškių g. 31A-1, Vilnius J. Bak, Rownolegla 1/22, 05-092 Lomianki, Lenkija G.Cukanovienė, Justiniškių g. 66-29, Vilnius L. Dubakaitė, Šaltkalvių g. 54-66, Vilnius N. Gasiūnienė, Dusinėnų g. 17, Vilnius A. Gorna, Sulejow, Lenkija S.Jurka, Nemencinės pl. 36 b, Vilnius G.Kašubienė, Marcinkevičiaus g. 31-8,Vilnius I.Pupeliene, Užusaliai, Jonavos r. D.Rimaitytė Suvalkų g. 1, Griškabūdis, Šakių rajonas D.Rimaitytė & V. Tilvikaitė, Laukininkų g. 52-50, Klaipėda D. Rimaitytė & Asta Zabulionienė, Kairiūkščio 9-10, Vilnius D. Rimaitytė & V. Žostautaitė, Čiurlionio g. 25a-421, Vilnius O. Spaltakova, Sodų g. 60-26, Jonava B.Šimkus, Taikos pr 97 – 55, Klaipėda A. Waszczeniuk, Zielona 35, Suprasl, Lenkija Varzybos: Walmaj Girios dvasia Walkiria Girios dvasia Harmonia Eden severu Cheitan z Peronowki Dewi z Peronowki Walkiria Stella Polaris ar dar ka irasyt? Jaunimo perziura Walmaj Girios dvasia Walkiria Girios dvasia Waidila Girios dvasia Widmo Girios dvasia Geryon z Peronowki Ishtar z Peronowki Raps z Litavske kotliny bonitacija Harmonia Eden severu Feebee spod Dumbiera Kirk Kroy Eden severu Cheitan z Peronowki Last edited by wolfin; 03-09-2007 at 15:40. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
Problemėlė viena iškilo. Nežinau kaip dvitratį atsivešt įtariu, kad jis į mano mašiną netilps
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
sweikinu visus nugaletojus
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
dekui uz sveikinimus, nors is tiesu labiausiai dziaugemes pasibuve kartu ypac kai antra diena is eiles musu maziu buvo tokia didele kompanija
|
|
|
|
![]() |
|
|