![]() |
![]() |
|
Susitikimai ir kelionės Susitikima - tie maži ir dideli, oficialūs ir privatūs. Svarbu, kad šunys išsišėltų... Kaip ir kur keliauti su šunimi... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
ateis laikas, suzinosit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
artejant pusmeti lauktai dienai iskilo klausimukas: kaip konkreciai rasti ta konkrecia vieta...?...ir kada tiksliai atvaziuoti penktadieni...?...mano pustustis ekipazas galetu mazdaug penktadieni apie pietus jau but vietoj....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
liuks, galesi atvaziavus kugeliui bulves skusti
![]() kelias paprastas ![]() is pradziu pasiekiam Kauna, po to sukam link Jonavos/Ukmerges, pravaziavus Karmelava desineje puseje uz keliu/keliolikos km bus posukis i desine -Uzusaliai. rasti lengva, po to vaziuojama tiesiai kol privaziuosim Uzusalius, ten jau tereiks sekti zenklus ![]() ![]() cia sioks toks zemelapis http://www.maps.lt/output/visalietuv...6192420290.png p.s. jei yra galimybe prasom pasiimti palapines ir miegmaisius, nes vietu po stogu kiekis ribotas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
ubicazione: Vilnius
|
![]()
Labas Daiva,
kadangi siandiena paskutine diena pervesti pinigelius tai susimaisiau visiskai kiek man reik pervesti Lt.Bonitacija - 30Lt,begimas-30 Lt,paroda 50 Lt, susitikimo mokestis 30 Lt =140 Lt.Ar teisingai skaiciuoju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
ubicazione: Vilnius
|
![]()
Sveiki,
As Jurga ir Maja miegosim masinoj,taip kad mes nepretenduojam nakvoti po "normaliu" stogu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
gerai, skusim bulves...
![]() aisku, tai vis tik bus nuorodos...liuks! del miegojimo: jei nelis, manau, kad mes keliu milijardu zvaigzduciu viesbutyje apsistosim.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() o vis kita teisingai ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
sveiki gyvi..
rasti tai rasim, žemėlapiais naudotis mokam lygtais, ale.. aš ne namie dabar, ir visai paskutiniu metu nesiorientuoju laike, dienose, taigis visiškai pamiršau, kad pinigus reikia iš anksto pervesti Daivai ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() tik...dar uz du sunis ir parodas turi susimoket ![]() o ka nebegsi? gali vietoje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
jėga, vietoje man būtų labai gerai susimokėt
![]() Joa, žinau, dar turiu ir už Kauno parodą atiduot.. uj, bankrotas ![]() O dėl bėgimo, tai žinok, kad vargu, man biški "šuniškos" problemos su koja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|