![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Mario, chyba musisz sie zajac tymi koszulkami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
Do mnie tez doszly,sa bomba!
Mario to nie glupi pomysl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
@maria_i_wilk - Na koszulkach umieszczane są na życzenie nicki użytkownika Forum, ale wcale to nie oznacza, że trzeba wpisać koniecznie nick z Forum. Może to być dowolne słowo (słowa) - więc i imię psa czy właściciela też podchodzi pod taki nadruk. A jak już chce się być widocznym z daleka - polecam kamizelki odblaskowe
![]() ![]() Mamy w bazie zamówień jeszcze 3 nie zrealizowane zamówienia - przypomnę, że koszulki otrzymacie dopiero po wpłacie z góry za zamówiony towar - nie wysyłamy koszulek za pobraniem! Last edited by ff_koszulki; 28-08-2007 at 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
ja dzis tez dostalam.
Na poczatku myslalam, ze bedzie za mala, jak ja zobaczylam, ale przymierzylam i... pasuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
aha, no i chcialabym podziekowac Ani za to, ze 'zorganizowala' koszulki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Ja natomiast mam nadzieję, że koszulki będzie można zamawiać dłuuugo, bo chciałabym zamówić właśnie taką z imieniem psa i swoim, a że na psa jeszcze muszę poczekać, to i nie zamawiam koszulki na razie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Koszulkibeda w stalej sprzedazy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
K-Lee Family
|
![]()
no to uffff
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ardal Conall
|
![]()
czy można jeszcze zamówic wilczakowe koszulki czy ich nakład juz jest wyczerpany? Chodzi o 2 sztuki XXL oraz 1 damską S
Proszę o odpowiedź pozdrawiam serdecznie |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|