![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
Daiva no Bali na Litwe jedzie i mam nadzieje ze juz go zglosilas,w koncu tam chyba juz wszytko masz,rodowod(a dokladnie jego kopie),kase i wogole, w warszawie nie jest wystawiany bo nie bylam pewna jak z sierscia,nadal nie ma jej za duzo,ale co tam,warto sprobowac nawet z takim wyplochem Pozatym na Warszawe juz nie moge go zglosic,za pozno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ok czekami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Nie ma sprawy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
ooo juz sa listy
chlopakow nie dopisalo tym razem PSY: ------- Psy - kl. szczeniąt: Ali Dębowa Sfora Jabberwock z Peronówki Psy - kl. championów: Max z Litavské kotliny Psy - kl. weteranów: Clif od Bulizniku SUKI: ------- Suki - kl. szczeniąt: April Dębowa Sfora Jurba z Peronówki Suki - kl. młodzieży: Ishtar z Peronówki Gwaihir z Peronówki Suki - kl. pośrednia: Belit Wilk z Polskiego dworu Suki - kl. otwarta: Carmen spod Dumbiera Suki - kl. championów: Adhara Wilk z Polskiego dworu Iowa Eden Severu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Licho nie śpi...
|
![]()
O... ja też myślałam, ze będzie kilka, a tu proszę 12 sztuk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Grim Reaper
|
![]()
ej,napiszcie mi, GDZIE jest tawystawai jak tam dotrzeć bo muszę pilnie kołować transport
![]() ![]()
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
http://www.ztm.waw.pl/baza/20070903/175/TO-TE1.HTM
Na Centralnym kierujesz die do wyjscia na AL.Jerozolimskie, wsiadasz w autobus 175 w kierunku Okęcia i wysiadasz na przystanku "Pruszkowska", przechodzisz na druga strone ulicy i dajesz z buta dalej prosto.( prostopadle od autobusu) ulica Raclawicka. Teoretycznie prostsza droga jest Chalubinskiego ale rozkopali tor, tramwaje nie jezdza a ja nie wiem jak kursuje komunikacja zastepcza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
love and terror
|
![]()
no no
ja juz wyniki znam ![]() Gratulacje dla wszystkich, a w szczegolnosci dla Jabba, ktory mial swoj debiut ![]() I dla jego siostrzyczki-Jurby-tez ![]() czekam na fotki i relacje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Wyniki na razie wrzucam tu, bo nie wiem co bylo na finalach. Jakby co prosze o info i poprawki. Pozniej wrzuce do bazy
![]() PSY: ------- Psy - kl. szczeniąt: 1. Ali Dębowa Sfora - wybitnie obiecujaca, Najlepsze Szczenię 2. Jabberwock z Peronówki - wybitnie obiecujaca Psy - kl. championów: 1. Max z Litavské kotliny - doskonała, Najlepszy Pies w Rasie, CWC Psy - kl. weteranów: 1. Clif od Bulizniku - doskonała, Najlepszy Weteran SUKI: ------- Suki - kl. szczeniąt: 1. Jurba z Peronówki - wybitnie obiecujaca, Najlepsze Szczenię 2. April Dębowa Sfora - wybitnie obiecujaca Suki - kl. młodzieży: 1. Ishtar z Peronówki - doskonała, Zwycięzca Młodzieży 2. Gwaihir z Peronówki - doskonała Suki - kl. pośrednia: Belit Wilk z Polskiego dworu - doskonała, Najlepsza Suka w Rasie, BOB Suki - kl. otwarta: Carmen spod Dumbiera - doskonała, CWC Suki - kl. championów: 1. Adhara Wilk z Polskiego dworu - doskonała, CWC 2. Iowa Eden Severu - doskonała Zdjecia wrzuce za chwile ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|