Go Back   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Įvairūs

Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-09-2007, 14:11   #1
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Send a message via Skype™ to Lauryte

Nu matau nieko cia nera tai galiu padet atsakyt.Turiu toki padara ir jokio bailumo pvz jis neturi tik vietoj draugyshko laiziako daznai megsta isegt i ranka bet draugyshkai.
Ka galiu pasakyt apie dresura tai pasiduoda pakankamai gerai bet visvien tai ne suo ir prie jo reik prieit kitaip nei prie shuns nes sis padariukstis turi charakteri ir savo asmenybe va kame yra reikalas.Nes jis yra lb mastantys ir begalo uzsispyres del to kartais ji reik palauzt
Pvz jie neparsiduoda del zaisliuko,ir neskalina taip pashele kaip VA
Lauryte jest offline   Reply With Quote
Old 15-09-2007, 14:12   #2
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Send a message via Skype™ to Lauryte

Neigiamu savybiu kol kas as tai neisradau tik ta kad nuo stalo nuvogia viska nors ir stalas butu 4m auskcio jam nusispjautO seip super zarazos
Lauryte jest offline   Reply With Quote
Old 15-09-2007, 15:29   #3
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

sakai kad ne suo, bet gal gali konkreciau, kuom tai pasireiskia? Apie sunu dresura ismanau gerai, bet net truputi prisibijau kad CSV tai ne suo, bijau kad gal nemokeciau jo dresiruoti.

Last edited by vilkas; 15-09-2007 at 16:18.
vilkas jest offline   Reply With Quote
Old 15-09-2007, 16:25   #4
auuuu
Junior Member

http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5441
auuuu jest offline   Reply With Quote
Old 15-09-2007, 17:39   #5
vike
Member

Send a message via Skype™ to vike

Visų pirma tai yra šuo mano manymu tik turintis nemažai vilkiškų savybių..
pamėginsiu atsakyt į tavo klausimus, nors patirties pas mane nedaug, turiu tokį padarą dar tik pusantrų metų..
bailumas.. gal kiti ir prieštaraus man, bet jis yra, nedažnai, tačiau kartais pas maniškį jis tikrai pasireiškia ir gana smarkiai. (bet gal aš kažką netaip padariau auklėdama..)
neigiamos savybės.. - net nežinau, tai ir vėlgi gal priklauso nuo auklėjimo. maniškis kandžiojasi ir tai daro net nežinau kaip pasakyt.. isteriškai? va , kad ir dabar kažkodėl pradėjo nemėgti vaikų, nors anksčiau jam vaikai buvo viskas, galėdavo su juo daryti ką nori, dabar - kiekvieną kart priėjus vaikams man baisu. savarankiškumas kartais pernelyg rodos didelis, na ir žmonėms su kuriais bendrauju (turi kitų veislių šunis) atrodo jog viena iš jo neigiamų savybių yra tai, jog jam neįdomu ilgai žaist su šunimis ar kita veikla, rodos dzingt jam galvon šauna kokia tais mintis ir nueina tiesiai vienas pats, savais reikalais.
Paklusnumas dresuojant - net nežinau, aš neužsiimu nuolatine dresūra, mums gerai kaip yra, tačiau man rodos nebus taip, kad po komandos ims ir darys, kažkaip nėra tokio baisingo noro įtikti šeimininkui, nenori - nedaro.. o jei nenori tai ir nesudominsi, žaisliukai ir skaniukai nelimpa.. bet galbūt įmanoma ir kitaip, nesu puiki šeimininkė.
kažkaip įdomu ir net keista kas ten per mergaitė, kuriai padovanojo.. kažkokia nesąmonė
vike jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules