|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nu matau nieko cia nera tai galiu padet atsakyt.Turiu toki padara ir jokio bailumo pvz jis neturi tik vietoj draugyshko laiziako daznai megsta isegt i ranka bet draugyshkai.
Ka galiu pasakyt apie dresura tai pasiduoda pakankamai gerai bet visvien tai ne suo ir prie jo reik prieit kitaip nei prie shuns nes sis padariukstis turi charakteri ir savo asmenybe va kame yra reikalas.Nes jis yra lb mastantys ir begalo uzsispyres del to kartais ji reik palauzt Pvz jie neparsiduoda del zaisliuko,ir neskalina taip pashele kaip VA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Neigiamu savybiu kol kas as tai neisradau tik ta kad nuo stalo nuvogia viska nors ir stalas butu 4m auskcio jam nusispjaut
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
sakai kad ne suo, bet gal gali konkreciau, kuom tai pasireiskia? Apie sunu dresura ismanau gerai, bet net truputi prisibijau kad CSV tai ne suo, bijau kad gal nemokeciau jo dresiruoti
![]() Last edited by vilkas; 15-09-2007 at 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Visų pirma tai yra šuo mano manymu
![]() pamėginsiu atsakyt į tavo klausimus, nors patirties pas mane nedaug, turiu tokį padarą dar tik pusantrų metų.. bailumas.. gal kiti ir prieštaraus man, bet jis yra, nedažnai, tačiau kartais pas maniškį jis tikrai pasireiškia ir gana smarkiai. (bet gal aš kažką netaip padariau auklėdama..) neigiamos savybės.. - net nežinau, tai ir vėlgi gal priklauso nuo auklėjimo. maniškis kandžiojasi ir tai daro net nežinau kaip pasakyt.. isteriškai? ![]() Paklusnumas dresuojant - net nežinau, aš neužsiimu nuolatine dresūra, mums gerai kaip yra, tačiau man rodos nebus taip, kad po komandos ims ir darys, kažkaip nėra tokio baisingo noro įtikti šeimininkui, nenori - nedaro.. o jei nenori tai ir nesudominsi, žaisliukai ir skaniukai nelimpa.. bet galbūt įmanoma ir kitaip, nesu puiki šeimininkė. kažkaip įdomu ir net keista kas ten per mergaitė, kuriai padovanojo.. kažkokia nesąmonė ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|