![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
ja narazie pise bardzo krutko (bo wroczilam-udalo sie
![]() bardzo DZEKUJE Shaluke za super spotkanie ![]() ![]() ![]() za faina wystawe gdzie juz chcelismi dawac specialne medale za bieganie ![]() dzieki ze bylisz cie i mowie ze spotkami sie za rok (juz bede wystawic i swoje zlote psy-konkurencja nachoooodziiiii ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
GRATULACJE dla wszystkich za udane występy na wystawie
![]() dzięki Gaga (czytaj:Roman) za piękne zdjęcia, dzięki którym mogłam choć troszeczkę "poczuć się wystawowo" ![]() Chciałabym również podziękować Shaluce za zaproszenie na spotkanie. Było wspaniale, świetna pogoda, spacer nad zalew, gdzie psiuny mogły się wybiegać, wyszaleć - a my napawać ich pięknem i cieszyć się z obcowania z takimi samymi wariatami jakimi jesteśmy. Grunt to być wśród swoich ![]() Wieczorem wybraliśmy się na spacer na zwiedzanie ruin Podklasztorza, psy mają wszelkie winy odpuszczone, ![]() ![]() W nocy siedzieliśmy przy grilu i mogliśmy wygadać się i pośmiać, naładować baterie, aby starczyły do następnego spotkania. Zdjęć będzie pewnie sporo, bo wśród nas byli świetni fotoreporterzy ![]() Dziękuję wszystkim, Jolka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
OGROMNE DZIEKI SHALUCE za to że mimo choroby dotrzymywała nam towarzystwa i tak zajela się wszystkim że niczego nie brakowało. DZIĘKI za mini zawody- była kupa śmiechu i frajdy i dzięki za spacer na podklasztorze - piekne miejsce! Niech żyyyyjjjjeeee Shaluka!!
No i gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy!!! Mam nadzieję że bedzie co raz więcej takich spotkań i wystaw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No to teraz moja kolej.
Bardzo dziekuje Adze za zorganizowanie spotkania. Bylo swietnie. Zaluje tylko, ze nie udalo mi sie przyjechac w piatek, zeby miec wiecej czasu na pogadanie ze wszystkimi ![]() Super, ze udalo nam sie dojechac na wystawe (pomimo, ze zaspalismy :P). Dziekuje za nagrody - za swietny pomysl i poczucie humoru. Na wystawie bylo naprawde fajnie - duzo ludzi i luzna atmosfera. I tyyyyle wilczakow ![]() Zdjec z wystawy nie mam, ale mam kilka ze spotkania. Są tutaj: http://sssmok.wolfdog.org/galeria/th...s.php?album=87 mam nadzieje, ze bedzie wiecej fotek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Zdjęć jest więcej
![]() Tylko, że ja i Misiek się rozłożyliśmy - w tej chwili mogę się poszczycić 37,5 już po lekach... Shaluce wielkie dzięki za organizację wszystkiego. Margo za odpowiadanie na moje pytania, a dla wszystkich gratulacje za zajęte miejsca.
![]() |
#6 |
Distinguished Member
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich bez wyjątku uczestników wystawy!!!
Znacie moje poglądy na wystawy: uważam każdy pies ma w sobie coś fajnego za co powinien coś na wystawie wygrać ![]() ![]() Fotki Romana jak zwykle świetne, komentarze Gagi też. Widać, że Brendzia wróciła już do formy! Bardzo podobają mi się "Ślepia będzińskich wilków" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Silver Power
|
![]()
My również bardzo dziękujemy - miło było Was wszystkich znowu spotkać.
Świetna atmosfera wystawy, fajne nagrody , piękne psy i to w takiej ilości! Debiut za nami ![]() Dziękujemy właścicielom silverków za świetną prezentacje maluszków - GRATULUJEMY !!! Szkraby rosną w oczach. Ani i Adamowi dziękujemy za koszulki ![]() ![]() Wszystkich gorąco pozdrawiamy. Małgosia i Wojtek |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|