|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Przyszła i na nas kolej dziękujemy za miłe przywitanie i super gościnę oraz towarzystwo Gratulujemy wszystkim tym którym już pogratulowaliśmy i tym których przez rozczepanie ominęliśmy Dziękujemy za nagrody które są już wypite i użyte
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Distinguished Member
Datum registrace: Jan 2004
|
Ale mieliście fajnie- zazdrościmy, zazdrościmy... :-)
Gratulacje dla Wszystkich Wilczaków! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
Za wszytkie podziekowania dzieki,ale i tak mialo byc lepiej,ale przez to moje chorobsko i nazwijmy to niedogadanie sie z ojcem,wyszlo nie tak jak planowalam,ale,ale za rok to nadrobie i naprawie przy kolejnym spotkaniu,a i tor bedzie dluzszy i lepszy
Ja tu wciaz czekam na fotki,wiec jak ktos ma to niech sle Wszytkim na zebranym na wystawie GRA-TU-LA-CJE i wybaczcie moja niedyspozycje,ale to chorobsko jednak zaczelo znow wychodzic:/ niedolezalam to teraz mam,ale warto bylo,DZIEKI ze PRZYJECHALISCIE I BYLISCIE! Mam nadzieje ze mi wybaczycie ze tak Was wycioralam na tych spacerach.. P.S. Wszyscy uczestnicy mini zawodow proszeni sa o podanie adresu i czasu jesli pamietaja,bo sa specjalne dyplomy |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
shaluka, jescze raz dzekuje
Geryon mial 28 sekund Harka 30 sekund a adres Suvalku 1, Griskabudis, Sakiu rajonas, Litva |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
Bez zadnego kodu?
ok Daiva,nie dziekuj tylko za rok przyjedz |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
moment
71041 jiest i kod. oczywis cie ze tak, nawet i psy bede juz wystawiac |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
No to super
Ja sie nie boje,nie moja klasa:P:P |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Silver Power
|
Quote:
Zdjęcia suuuuuuper !!! |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
p.s. przepraszam jiesli pomilylam imiona czy napisalam nie prawidlowo-u mnie jiescze rozum posle podrozy nie pracuje na maxa
dzieki |
|
|
|
![]() |
|
|