Go Back   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Įvairūs

Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-09-2007, 11:19   #1
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Malonu kad atsirado ir man pritarianciu. Tad atsakysiu tiems kas nepritaria. As pats APSIGINTI MOKU ir man suo, ne savyginai reikalingas!!!, bet kalba apie tai, kad suo vistiek turi ginti savo seimininka. Vaiva, juk uzpuolikas tave gali suzaloti, o gal net atimti gyvybe su tuo paciu peiliu!!! Ir jei taviskis tuo momentu nieko nedarytu? Kas tada? Tada tavo artimieji, neteke taves, greiciausia patys uzmigdys toki suni! Gerai parase Saulius, nezinau ar kuri is jusu turi vaiku, manau kad ne, tad gal but jums bus sunkiau suprasti, bet jei pavojus grestu vaikui? Ir velgi suo net nemoketu kasti, arba jam visi zmones butu draugai? Merginos, del jusu savyginos, nejuokinkit, as esu sportaves, ir mates merginu kurios irgi sportavo, tai galiu drasiai teigti, kad tik vienetai is ju gletu apsiginti, tad neisizeiskit, netikiu kad pacios dar ir suni apgintumet
Ir as duodu grantija, kad jei ivyktu toks atvejis, ir jusu didziulis augintinis jusu neapgintu, jums butu tikrai del to skaudu...

Last edited by vilkas; 26-09-2007 at 11:30.
vilkas jest offline   Reply With Quote
Old 26-09-2007, 12:03   #2
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Send a message via Skype™ to Vaiva

Quote:
Originally Posted by vilkas View Post
Vaiva, juk uzpuolikas tave gali suzaloti, o gal net atimti gyvybe su tuo paciu peiliu!!! Ir jei taviskis tuo momentu nieko nedarytu? Kas tada? Tada tavo artimieji, neteke taves, greiciausia patys uzmigdys toki suni!
Tu mano artimuosius tik ką išvadinai debilais, kaip suprantu.
Prašaisi bėdos.

Labai labai tikiuos, kad kai Bruknės šuniukams kadanors reikės ieškoti šeimininkų, neteks susidurti su žmonėmis, kurių artimieji, šeimininko neginantį šunį užmigdo. Iškrypėliška.
Vaiva jest offline   Reply With Quote
Old 26-09-2007, 13:13   #3
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vaiva View Post
Tu mano artimuosius tik ką išvadinai debilais, kaip suprantu.
Prašaisi bėdos.

Labai labai tikiuos, kad kai Bruknės šuniukams kadanors reikės ieškoti šeimininkų, neteks susidurti su žmonėmis, kurių artimieji, šeimininko neginantį šunį užmigdo. Iškrypėliška.
Vaiva, tau kiek metu jei ne paslaptys?
Paklausk savo artimuju kaip jie sureaguotu i toki atveji! Ir tavo artimuju, iskyrus tave pacia, debilais niekas nevadino...
Old 26-09-2007, 13:16   #4
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Quote:
Vaiva, tau kiek metu jei ne paslaptys?
Paklausk savo artimuju kaip jie sureaguotu i toki atveji! Ir tavo artimuju, iskyrus tave pacia, debilais niekas nevadino...
Dvidešimt ketveri. Vyki, migdytum Bruknę, jei ji manęs neapgintų?

Tiesiog tu labai jau prastos nuomonės apie mano artimųjų moralę ir pagarbą gyvybei.

O galima paklausti kiek tau metų, jei jau mes ėmėme į tokius intymius niuansus leistis?

Last edited by Vaiva; 26-09-2007 at 13:19.
Old 26-09-2007, 13:24   #5
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Tiek to, matau vistiek neissikaitai ar tiesiog nesupranti ka rasau, gal kai turesi vaiku suprasi apie ka sneku... O del CVS ir VA palyginimo nesupratau? Nepeik labai tos veisles, nes jei jos nebutu, augintum dabar Saarloosa Juokauju zinoma...

Last edited by vilkas; 26-09-2007 at 13:26.
Old 26-09-2007, 13:25   #6
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Siemet bus 33, tai tikrai nepaslaptis.
Old 26-09-2007, 13:30   #7
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

kadangi matau kad paEDITinai savo posta, tai parasysiu atsakyma i ji:Apie tavo artimuju morale paskysiu tiek, JIEMS ESI TU SVARBIAUSIA! O ne tavo suo! Kaip ir tau butu svarbiausia tavo seima, PVZ.: vyraas, vaikai...
Old 26-09-2007, 13:36   #8
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Quote:
Tiek to, matau vistiek neissikaitai ar tiesiog nesupranti ka rasau, gal kai turesi vaiku suprasi apie ka sneku... O del CVS ir VA palyginimo nesupratau? Nepeik labai tos veisles, nes jei jos nebutu, augintum dabar Saarloosa Juokauju zinoma...
Vėl editinu, bet kalbėdami apie DARBINĮ VA turim omenyje kažką panašaus: http://mayanser.com/content/view/8/15/

Tai kad Sarlosas irgi su VA Aš VA nepeikiu, darbiniai šunys mane labai netgi žavi.

Tai tu nelabai skaitai. Jei tau bus paprasčiau suprasti, galiu padaryt trumpą savo ilgų rašliavų reziume: CsV nėra šuo apsaugai. Jo paskirtis nėra saugoti namus ir šeimininką. Kartais (dažniausiai) jis pats tą daro, bet jei nedaro, tai nereikia ir prievartaut. Jei nori apsauginio - augink VA, dobermaną, bokserį ir t.t., ir pan. Yra daugybė nuostabių veislių.

Toks didelis vyras, o toks užsispyręs. Jei jau žmonės sako, kad CsV ne apsaugai, tai gal tai daro ne be priežasties? Izoliuotas nuo žmonių čekoslovakas, neprileidžiamas prie jų, gali patapti baisiu žvėrimi, kuriuo ir pats kažin ar džiaugsies. Arba bailiu. Tai specifinė veislė.

Last edited by Vaiva; 26-09-2007 at 13:54.
Old 26-09-2007, 18:33   #9
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

Quote:
Merginos, del jusu savyginos, nejuokinkit, as esu sportaves, ir mates merginu kurios irgi sportavo, tai galiu drasiai teigti, kad tik vienetai is ju gletu apsiginti, tad neisizeiskit, netikiu kad pacios dar ir suni apgintumet
kiek pamenu savo mokytojo gerb. Smirnovo pamokas, (jei domiesi sportu turetum bent jo pavarde but girdejes) pirmaja pamoka gyvenime. Jis pasake "jus visada gelbes...greitos kojos, i kova STOJAMA tik ginantis ir tik paskutiniu atveju, kai pasitraukti neimanoma"
as ji gerbiu ir stengiuosi jo zodziu laikytis, nes jis sake tiesa.

Quote:
Ir as duodu grantija, kad jei ivyktu toks atvejis, ir jusu didziulis augintinis jusu neapgintu, jums butu tikrai del to skaudu...
zinai, visiskai skaudu nebutu, nes tai gyvunas, kuris yra ne tam, kad tave saugotu, o tam, kad tau patinka buti su juom, daug skaudziau, kai zmones yra debilai ir...nezino kam ju protas skirtas (jei ji is viso turi)-cia apie uzpuolikus.

plius as RINKAUSI sau suni i kompanjonus, ir man VISAI tas pats ar jis super sargas ir bodyguard ar ne, nes jei tokio suns noreciau imciau kileri koki, o ne svelnu ceka.
Old 27-09-2007, 08:11   #10
nendre
Junior Member

Send a message via Skype™ to nendre

Quote:
Malonu kad atsirado ir man pritarianciu. Tad atsakysiu tiems kas nepritaria. As pats APSIGINTI MOKU ir man suo, ne savyginai reikalingas!!!, bet kalba apie tai, kad suo vistiek turi ginti savo seimininka. Vaiva, juk uzpuolikas tave gali suzaloti, o gal net atimti gyvybe su tuo paciu peiliu!!! Ir jei taviskis tuo momentu nieko nedarytu? Kas tada? Tada tavo artimieji, neteke taves, greiciausia patys uzmigdys toki suni! Gerai parase Saulius, nezinau ar kuri is jusu turi vaiku, manau kad ne, tad gal but jums bus sunkiau suprasti, bet jei pavojus grestu vaikui? Ir velgi suo net nemoketu kasti, arba jam visi zmones butu draugai? Merginos, del jusu savyginos, nejuokinkit, as esu sportaves, ir mates merginu kurios irgi sportavo, tai galiu drasiai teigti, kad tik vienetai is ju gletu apsiginti, tad neisizeiskit, netikiu kad pacios dar ir suni apgintumet
As vilksunio neturiu, bet tikiuosi tureti kada nors...turiu dukra ir tikrai net nepagalvojau, kad man reiktu isigyti toki suni, kuris dar ir seimininka galetu apginti. Man svarbiausia, kad suo butu draugiskas ir geras vaiko atzvilgiu - man tai svarbiausia Tokiu atveju, manau, kad suni reiktu priskirti ne "papuosalu" kategorijai, o "draugo". Bent jau mums tokio reikia... O tau vilke kaip suprantu reikia ginklo, tai ji ir nusipirk... ir dar vaikui nupirk, gal bus saugesnis...
nendre jest offline   Reply With Quote
Old 27-09-2007, 11:20   #11
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Malonu kad Meleta viena is ne daugelio suprato klausimo esme.
nendre... Juk aiskiai parasiau, man APSAUGOS NEREIKIA!!! diskusija yra apie tai, kaip suo turi elgtis kritiniu atveju!!! Gaila kad del suns uzmigdymo iskilo tokiu, nepykit nelabai maloniu diskusiju, ir ka pradzioj parasiau nevisi suprato. Yra debilu, pamineciau kita zodi, bet tiek to, taiva, yra debilu kurie jiems nepatinkanti suni ismeta i gatve, atiduoda i prieglaudos namus, ar galiausia net uzmigdo. Seniau nuvaziuodavau i prieglaudos i sunu prieglaudos namus, tiesiog nezinau kodel. Gaila ju buvo. Baisiausia tai, kad sunu kuriuos niekas neissirenka, juos veliau UZMIGDO!!! Beje, kiek zinau tuos namus berods Masiulionis isteiges, jei as neklystu? Bet sunys visvien uzmigdomi? Bet manau tai yra skaudi musu visuomenes tema, ir nieko cia jau nepakeisim, "cia Lietuva"...
To Wolfin: Grazios nuotraukos, sugraudinai. Pirma ir trecia, tai kaip islietas maniskis... Ira aciu uz paaiskinima del VA skirtumu. Kadangi maniskio motina buvo is milicijos "pitomniko", tai supratau kad jis irgi buvo darbinis Beje butu tikrai idomu, ar dar kas veisia lietuvoje darbinius VA. Kadaise teko girdeti kad kazkas ruosiasi atkurti RYTU EUROPOS AVIGANIUS, kaip pilnateise veisle, su dok. ir t.t. Idomu butu suzinoti, ar tai tik gandai, ar ne?
Old 27-09-2007, 11:25   #12
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

Quote:
Kadaise teko girdeti kad kazkas ruosiasi atkurti RYTU EUROPOS AVIGANIUS, kaip pilnateise veisle, su dok. ir t.t. Idomu butu suzinoti, ar tai tik gandai, ar ne?
tai kad nieko atkurti nereikia, jie yra kaip normali veisle, sunys ir suniukai turi kilmes dokumentus ir dalyvauja parodose. tereikia tik pasidomet

pvz. LT yra veislynai du. Vienas is ju "Gyvates asara" turi tikrai gerus rytiecius, kito neminesiu del savininko poziurio i sunis kaip i versla

del VA, as irgi myliu darbinukus

p.s. konkreciai darbiniu VA veislyno LT nera (na bent as jau tokio nezinau)
Old 27-09-2007, 11:33   #13
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Na del rytieciu, kiek pamenu, kai gavom nepriklausomybe, tai visi apie juos pradejo sneketi, tipo tai subjaurotas VA, kad jo istverme mazesne, ugis per didelis ir t.t. Ir pradejo vezti tik "grynuolius" VA is vakaru. Man tuo metu tikrai buvo gaila kad lietuvoj gali zlugti veisle, ir tik po daugelio metu isgirdau kad juos ruosiasi atkurti...
O del tavo poziurio, kai seimininkas i suni ziuri kaip i versala, tau 100% pritariu. Nemegstu ir as tokiu.

Last edited by vilkas; 27-09-2007 at 11:48.
Old 27-09-2007, 11:36   #14
nendre
Junior Member

Quote:
Malonu kad Meleta viena is ne daugelio suprato klausimo esme.
nendre... Juk aiskiai parasiau, man APSAUGOS NEREIKIA!!! diskusija yra apie tai, kaip suo turi elgtis kritiniu atveju!!! Gaila kad del suns uzmigdymo iskilo tokiu, nepykit nelabai maloniu diskusiju, ir ka pradzioj parasiau nevisi suprato. Yra debilu, pamineciau kita zodi, bet tiek to, taiva, yra debilu kurie jiems nepatinkanti suni ismeta i gatve, atiduoda i prieglaudos namus, ar galiausia net uzmigdo. Seniau nuvaziuodavau i prieglaudos i sunu prieglaudos namus, tiesiog nezinau kodel. Gaila ju buvo. Baisiausia tai, kad sunu kuriuos niekas neissirenka, juos veliau UZMIGDO!!! Beje, kiek zinau tuos namus berods Masiulionis isteiges, jei as neklystu? Bet sunys visvien uzmigdomi? Bet manau tai yra skaudi musu visuomenes tema, ir nieko cia jau nepakeisim, "cia Lietuva"...
To Wolfin: Grazios nuotraukos, sugraudinai. Pirma ir trecia, tai kaip islietas maniskis... Ira aciu uz paaiskinima del VA skirtumu. Kadangi maniskio motina buvo is milicijos "pitomniko", tai supratau kad jis irgi buvo darbinis Beje butu tikrai idomu, ar dar kas veisia lietuvoje darbinius VA. Kadaise teko girdeti kad kazkas ruosiasi atkurti RYTU EUROPOS AVIGANIUS, kaip pilnateise veisle, su dok. ir t.t. Idomu butu suzinoti, ar tai tik gandai, ar ne?
Nesiepk dantukaip rasai taip ir suprantam
Old 27-09-2007, 11:41   #15
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Na gal as rasyt nemoku, bet kazkas ir skaityt nelabai
Old 27-09-2007, 12:02   #16
nendre
Junior Member

Quote:
Na gal as rasyt nemoku, bet kazkas ir skaityt nelabai
minciu tai tikrai, kad neskaitau
Old 27-09-2007, 12:08   #17
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Rašai "APSAUGOS MAN NEREIKIA", o iš pasisakymų panašu, kad vis dėl to reikia... Tai ir nebeaišku darosi.
Reply

Posting Rules