Vai indietro   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Įvairūs

Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV

Rispondi

Strumenti della discussione Modalità di visualizzazione
Vecchio 09-30-2007, 12:36 PM   #1
auuuu
Junior Member

predefinito

del pasiutusio vilko....zalieji teigia, kad buvo aptikti tik du atvejai su vilku pasiutlige..(..ju zodziais sakant: "galima sakyti, kad sutikti pasiutusi vilka miske tikimybe tokia pat, kaip ir pasiutusi eziuka. ju pasiutlike serganciu taip pat du aptikti.".).ar tai tiesa - pasakyti negaliu....issamus tyrimai apie vilku pasiutliges atvejus ir tai, kaip ji juos veikia nebuvo atlikti..(laisva nepanaudota terpe..)..
kita vertus, medziotojai minejo, ka vilkai jau ne taip bijo vilku....o pagal atliktas apskaitas - daigiausia vilku - pietryciu lietuvoje....manoma, kad ju skaicius ten didesnis, nes atklysta vilkai is lenkijos, baltarusijos....taciau kad ir kiek dzukijoj naktim ir dienom nemiegu - niekad vilko negirdejau..

p.s. cia man patvirtint sake....na tai patvirtinu, kad gu sake, jog kol kas nenori csv....priezastis - bijo, kad po to negales tureti kito suns, nes jie visi atrodys....ne toki samoningi....bet, galiu pasakyt, kad nereikejo nei auginti...uzteko pabuti tam savaitgalyje su kruva vilku ir jau dabar i mano pasakyma 'ziurek, koks grazus ryzenas!' tenka girdeti: "man tai nelabai...kazkoks...nupezes, ziurintis i ta seimininka tik ir viskas.."..tai va. csv - blogis. po to kiti sunys atrodo nemastantys tiek, kiek, atrodo, kad reiktu...
p.p.s. ciuciutuka ne i tema gavos..prasiprasau.

Ultima modifica di auuuu : 09-30-2007 a 02:48 PM
auuuu jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 10-01-2007, 11:36 AM   #2
vike
Member

ubicazione: Klaipėda
Invia un messaggio tremite Skype a vike
predefinito

Quote:
Originariamente inviata da auuuu Visualizza il messaggio

p.s. cia man patvirtint sake....na tai patvirtinu, kad gu sake, jog kol kas nenori csv....priezastis - bijo, kad po to negales tureti kito suns, nes jie visi atrodys....ne toki samoningi....bet, galiu pasakyt, kad nereikejo nei auginti...uzteko pabuti tam savaitgalyje su kruva vilku ir jau dabar i mano pasakyma 'ziurek, koks grazus ryzenas!' tenka girdeti: "man tai nelabai...kazkoks...nupezes, ziurintis i ta seimininka tik ir viskas.."..tai va. csv - blogis. po to kiti sunys atrodo nemastantys tiek, kiek, atrodo, kad reiktu...
p.p.s. ciuciutuka ne i tema gavos..prasiprasau.
Auuuu Aistė, kuri buvo su manimi susitikime, buvo pripratusi prie Vaidylkos, bet tik tiek, pradžioje bijojo važiuot su Giriumi mašinoje antrą dieną jau jai Girius buvo labai labai fainas, ir jau tada pasakė, kad visgi man čekoslovakai patinka, ir tai iš jos vėl išgirdau, kad norėtų tokio, kai prieš kelias dienas svečiavomės pas wolfin, ir pamatė kad Harka su Gierka ne burbuliuojantys garde vilkai, o visiškos meilybės, kurie ateina, bučiuojasi, ir išdurinėja mane (Harka labai gudriai vis užiminėdavo mano vieta ant sofos)
vike jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 10-01-2007, 03:59 PM   #3
rates
Junior Member

predefinito

[quote=auuuu;106161]
Quote:
kita vertus, medziotojai minejo, ka vilkai jau ne taip bijo vilku....o pagal atliktas apskaitas - daigiausia vilku - pietryciu lietuvoje....manoma, kad ju skaicius ten didesnis, nes atklysta vilkai is lenkijos, baltarusijos....taciau kad ir kiek dzukijoj naktim ir dienom nemiegu - niekad vilko negirdejau..
Tikra tiesa. Labai daug laiko praleidžiam tuose miškuose - vilkų negirdėti. O jau visur žmonėms daug maž aišku, kad didžiausias blogis vilkų/naminių šunų hidridai, nebijantys žmonių ir turintys vilko jėgą.
Quote:
...jog kol kas nenori csv....priezastis - bijo, kad po to negales tureti kito suns, nes jie visi atrodys....ne toki samoningi....bet, galiu pasakyt, kad nereikejo nei auginti...uzteko pabuti tam savaitgalyje su kruva vilku ir jau dabar i mano pasakyma 'ziurek, koks grazus ryzenas!' tenka girdeti: "man tai nelabai...kazkoks...nupezes, ziurintis i ta seimininka tik ir viskas.."..tai va. csv - blogis. po to kiti sunys atrodo nemastantys tiek, kiek, atrodo, kad reiktu...
kaip vilkšunių temoje kitų veislių nemastymumas atleistinas...
Wolfin davė labai gerą pasiūlymą: neįmanoma pažinti veislės nepabendravus natūralioje jai aplinkoje. Skaityti ir pasakoti galima daug visko, o realybė pasirodo visiškai kitokia...
rates jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 10-01-2007, 04:22 PM   #4
wolfin
Moderator

L'avatar di wolfin

ubicazione: Where the wolf lives
Invia un messaggio tremite ICQ a wolfin Invia un messaggio tremite Skype a wolfin
predefinito

Rates, tarp palyginamu veisliu balamutu nebuvo kadangi CSV dazniausiai lyginamis su kitais FCI I grupes sunimis, nes jai priklauso.o su aviganiais nera ko lygintis, o V grupe gi saviakai, ir todel saviakai, kad irgi masto gal ne tiek naglai vietomis kaip CSV
Vecchio 10-01-2007, 04:43 PM   #5
rates
Junior Member

predefinito

Quote:
Originariamente inviata da wolfin Visualizza il messaggio
Rates, tarp palyginamu veisliu balamutu nebuvo kadangi CSV dazniausiai lyginamis su kitais FCI I grupes sunimis, nes jai priklauso.o su aviganiais nera ko lygintis, o V grupe gi saviakai, ir todel saviakai, kad irgi masto gal ne tiek naglai vietomis kaip CSV
Pas juos apsisukimai lėtesni... gi sunkiasvoriai
rates jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 10-01-2007, 04:45 PM   #6
wolfin
Moderator

L'avatar di wolfin

ubicazione: Where the wolf lives
Invia un messaggio tremite ICQ a wolfin Invia un messaggio tremite Skype a wolfin
predefinito

Quote:
Originariamente inviata da rates Visualizza il messaggio
Pas juos apsisukimai lėtesni... gi sunkiasvoriai
aha lokomatyvai