![]() |
![]() |
|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
del pasiutusio vilko....zalieji teigia, kad buvo aptikti tik du atvejai su vilku pasiutlige..(..ju zodziais sakant: "galima sakyti, kad sutikti pasiutusi vilka miske tikimybe tokia pat, kaip ir pasiutusi eziuka. ju pasiutlike serganciu taip pat du aptikti.".).ar tai tiesa - pasakyti negaliu....issamus tyrimai apie vilku pasiutliges atvejus ir tai, kaip ji juos veikia nebuvo atlikti..(laisva nepanaudota terpe..)..
kita vertus, medziotojai minejo, ka vilkai jau ne taip bijo vilku....o pagal atliktas apskaitas - daigiausia vilku - pietryciu lietuvoje....manoma, kad ju skaicius ten didesnis, nes atklysta vilkai is lenkijos, baltarusijos....taciau kad ir kiek dzukijoj naktim ir dienom nemiegu - niekad vilko negirdejau.. p.s. cia man patvirtint sake....na tai patvirtinu, kad gu sake, jog kol kas nenori csv....priezastis - bijo, kad po to negales tureti kito suns, nes jie visi atrodys....ne toki samoningi....bet, galiu pasakyt, kad nereikejo nei auginti...uzteko pabuti tam savaitgalyje su kruva vilku ir jau dabar i mano pasakyma 'ziurek, koks grazus ryzenas!' tenka girdeti: "man tai nelabai...kazkoks...nupezes, ziurintis i ta seimininka tik ir viskas.."..tai va. csv - blogis. po to kiti sunys atrodo nemastantys tiek, kiek, atrodo, kad reiktu... ![]() p.p.s. ciuciutuka ne i tema gavos..prasiprasau. Ultima modifica di auuuu : 09-30-2007 a 02:48 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Junior Member
|
![]()
[quote=auuuu;106161]
Quote:
Quote:
![]() ![]() Wolfin davė labai gerą pasiūlymą: neįmanoma pažinti veislės nepabendravus natūralioje jai aplinkoje. Skaityti ir pasakoti galima daug visko, o realybė pasirodo visiškai kitokia... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Rates, tarp palyginamu veisliu balamutu nebuvo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |