![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
co do zdjęć to wkleje ci tu cytat, bo juz kiedys byl temat o wklejaniu zdjec.
No wiec to sie robi tak : Jak piszesz nowy temat lub odpowiadasz komus to masz taki rzad zeby pogrubic, podkreslic czy zrobic kursywe dla czcionki i w tym samym rzedzie jest Img Trzeba kliknac Pozniej wchodzisz na jakas strone www z wybranym zdjeciem. Gdzy takowe juz masz klikasz prawym przyciskiem myszy na to zdjecie i szukasz WLASCIWOSCI klikasz na to Jak juz wejdziesz to bedzie adres URL czy jakos tak Skopiuj ten adres i wklej na nowy post/temat i zakoncz rowniez Img No mam nadzieje ze jasne a teraz Seth budzi sie do zycia czy dalej jest osowialy? szwy przemywasz czyms? masz jeszcze jakas kontrole u weta przed 12.10? Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
seth zachowuje sie jakby nic sie wielkiego nie stało na poczatku oczywiscie byl osowiały ale teraz jest coraz lepiej przemywam mu ranki jodyną ale niestety nie mam umowionej innej wizyty jak tylko ta na 12.10 ale nic sie zlego nie dzieje na wszelki wypadek wzielam od lekarza numer telefonu jakby cos sie dzialo....
a co zdjec to niestety mam je zapisane w moich dokumentach a nie na stronie www... wiec chyba tak nie moge ich wstawic? ![]() Last edited by darunia-puma; 03-10-2007 at 13:15. Reason: błąd w dacie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
długo nas tutaj nie było ale nauczylam sie wkoncu wstawiac zdjecia wiec od razu wam je przesylam moze przesle je tak ze pierwsze zdjecia to beda jak wzielam shille w styczniu zeby wam pokazac jak wygladala a kolejne zdjecia to jak moje psiaczki czuja sie u mnie teraz jakie sa szczesliwe i usmiechniete ...pozdrawiam wszystkich i zapraszam do metamorfozy no niestety tylko shilli bo sethowi niestety nie zrobilam zdjec jak do mnie przyszedl a bylo nie fajnie sama skora i kosci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiamy wszystkich daria&shilla&seth |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
bardzo ładne psy
![]() |
![]() |
![]() |