![]() |
![]() |
|
Iš gyvenimo.... Pasakojimai būsimiems savininkams...arba viskas kas juoda ir balta apie CSV charakterį ir gyvenimo subtilybes su juo |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Sweiki.Sen dydisis yvikis pirma karta pakelem koja kai siusiojom tik pakele kaire koja tai vat neprisimenu bernai kuria koja kelia ar jokio skirtumo?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ir Brukne
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nu rimtas tai rimtas sen su Wolfin jau apie tai shnekejom kad jis begalo yra drasus visishkai jokios panikos.uztat ji man isimeta kai mano 5 men sunytis raunasi ant kokio nors rotveilerio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
Kokį kartą gaus kupron ir gal kiek aprims. Arba ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
kupron ir nuo manes gauna bet toks jausmas kad skausmo nejaucia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Va sen nusipirkom orijen lb patogu kaina 220 ir pristato i namus per 2dienas super
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Saunuole Jara
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
xexe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Vike bandyk, paziuresim kaip ilgai islaikys medziaginis
![]() plius...pameni kaip Vaidutis tilpdavo per susitikima i Kubo narva??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Nu matai, manau kad laikytų, ale man kai visada - visi pinigai pasilinksminimams, taigis tokiems dalykams neblabai ir belieka. o laikytų manau todėl, kad jis mums reikalingas ne tada, kai nenoriu vedžiotis su savimi šuns, o tada kai šuo nusikalęs ir pats nenori nieko matyti, pvz. parodos, jis ten jei jau įsitaisė kieno nors narve, tai atiduotų viską kad tik jo nejudintų
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|