|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
A ja myślę, że można na to popatrzeć trochę bardziej analitycznie:
- ori włozyła duzo wysilku piszac i wklejajac, czyli STARA sie - nie uzywa wulgaryzmow i nie oczernia (moze juz, a moze na stale) - nie ma ukrytych powodow, a odzywa sie na wolfdogu Czyli moze nie chcac sie czolgac, jednak chce wrocic? (ori przepraszam za te analize, ale tu emocje graly i graja tak mocno, ze najlepiej jak sie wydysza u zainteresowanych bez slow). I zareagowac technicznie: - dac szanse - nie przeczolgiwac - nie czekac na przyznanie racji, tylko pozwolic byc. Bo informacje "czego nie robic, zeby nie na nas krzyczeli" to ori juz dostala. maria i wufi (niezmiernie pacyfista) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ori, kiedy w koncu zrozumiesz, ze nikt tu nie gnebi twojej hodowli!! Może
problem nie tkwi w twoich psach (bo te sa swietne!), ale w Tobie i twoim zacietrzewiniu... Ja tez juz zmeczylam sie czytaniem o tym jaka biedna i szykanowana jest Jantarowa! Mario, jeżeli Ela chce wrocic na forum to przeciez NIKT jej tego nie broni, wrecz przeciwnie wszyscy chetnie poczytaja o jej doswiadczeniach, ale czy ten powrot musi byc wlasnie w takim stylu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() wszystkich traktujesz jak jednostki do przebadania, na rowni z Wilczakami |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|