![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Ronka popieram. No Elu teraz lolej na to aby mnie zaatakować, bo też nie podoba mi się Twój sarkazm.
Twoje zdjęcia Elu bardzo ciekawe i jakże inaczej by się oglądało i podziwiało gdyby nie ta ironia, której już jest wystarczająco. I to nie jest tylko moje zdania. Wrzuć mnie więc Elu do znajomych królika jak Ci to pomaga w lepszym samopoczuciu. Każda dyskusja jest dobra, która coś wnosi, Ty Elu nie wniosłaś nic pomimo ciągle nowych tytułów tematów. Może i czytać można by to wszystko z zainteresowaniem gdyby nie brakowało czegoś co ja nazywam klasą.
![]() |
#22 |
Wilczy Duch
|
![]()
Konek mam nadzieje ze przyślą pelna relacje i dokumentacje fotograficzna
![]() Bo kto wie,jak wkoncu skoncze to prawko(nareszcie znalazlam czas by sie zapisac) to zamierzam pojezdzic troche za granice i sama przekonac sie jak to jest na tamtych wystawach... bo poznalam juz troszke slowackie i czeskie,ale nie mam zamiaru z nich zrezygnowac,jednakze nie zaszkodzi rozszerzyc horyzonty i wowczas stwierdzic czy warto tam jezdzic.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
EJ , Fajnie się czyta. W końcu jest demokracja, nie ma cenzury itp. Zawsze można to poddać analizie !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() A mnie się udało założyć "ignora" i mam od razu lepszą atmosferę na forum, ha! Last edited by Rona; 04-10-2007 at 22:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
a ja slyszalem, ze czasem to nawet mawiaja: "How About A Nice Cup Of Shut The F**k Up" ale to juz chyba amerykanie ![]() Wiekszosc z nas ma taki swoj "kubeczek", bez ktorego ciezko nam funkcjonowac stadnie. Ja np bez porannego kubeczka kawki bywam nieznosny ![]() Imbus bez porannego biegania rowniez bywa BARDZO nieznosny....szczegolnie dla sasiadow ![]() Jeszcze innym brakuje np sexu...ale coz... grunt to zaspokajac swoje potrzeby i zyc w harmonii z innymi. Ok, pedze na kawke co zreszta polecam wszystkim...poza tym ktorym polecam herbatke z melisy ![]() Aha chcialem sie pochwalic, ze mam najladniejszy kubeczek w calej firmie i zawsze pije dobra zagraniczna kawe w nim! ;P To bylem znowu ja Slawek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Na priva od jakiegoś czasu "koleguję się" z pewnym zagranicznym hodowcą wilczaków (NB z kraju pochodzenia rasy), który nie jest zachwycony speronówkami i bynajmniej tego nie ukrywa. Od czasu do czasu dyskutujemy sobie na skypie - wymieniamy opinie, argumenty na temat psów i innych, niekoniecznie psich czy wolfodgowych spraw- bo w końcu ileż można ![]() ![]() Zapewniam, że tak też można, zwłaszcza gdy się CHCE i ma się dystans do siebie! ![]() Last edited by Rona; 07-10-2007 at 11:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|