|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
a ja slyszalem, ze czasem to nawet mawiaja: "How About A Nice Cup Of Shut The F**k Up" ale to juz chyba amerykanie ![]() Wiekszosc z nas ma taki swoj "kubeczek", bez ktorego ciezko nam funkcjonowac stadnie. Ja np bez porannego kubeczka kawki bywam nieznosny ![]() Imbus bez porannego biegania rowniez bywa BARDZO nieznosny....szczegolnie dla sasiadow ![]() Jeszcze innym brakuje np sexu...ale coz... grunt to zaspokajac swoje potrzeby i zyc w harmonii z innymi. Ok, pedze na kawke co zreszta polecam wszystkim...poza tym ktorym polecam herbatke z melisy ![]() Aha chcialem sie pochwalic, ze mam najladniejszy kubeczek w calej firmie i zawsze pije dobra zagraniczna kawe w nim! ;P To bylem znowu ja Slawek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Na priva od jakiegoś czasu "koleguję się" z pewnym zagranicznym hodowcą wilczaków (NB z kraju pochodzenia rasy), który nie jest zachwycony speronówkami i bynajmniej tego nie ukrywa. Od czasu do czasu dyskutujemy sobie na skypie - wymieniamy opinie, argumenty na temat psów i innych, niekoniecznie psich czy wolfodgowych spraw- bo w końcu ileż można ![]() ![]() Zapewniam, że tak też można, zwłaszcza gdy się CHCE i ma się dystans do siebie! ![]() Last edited by Rona; 07-10-2007 at 11:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|