![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Będziemy z Alutkiem, Norbert z Aprilką chyba też.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
No to super! Konkurencja bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilcza Saga
|
![]()
A kto będzie w klasie szczeniąt nie licząc mnie i Cory???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
Moze ktos z miotu "J" albo z Silver Power.. no i jeszcze zostaja szczeniaki z Polskiego Dworu .. Wiec raczej powinien sie ktos jeszcze stawic..
Jka ktos ma daleko,a trase ma przez Piotrkow lub okolice to w domciu moge przenocowac(teraz juz jest spokojniej na osrodku). ![]()
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 10-10-2007 at 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Szczeniaczki z Silver Power jeszcze za malutkie wiekiem. Dopiero w drugiej połowie grudnia będą z nich wystawowe szczeniaczki, na razie to jeszcze baby a niestety na Polskich wystawach to tylko chyba łódzka wystawa pasterskich taką klasę ma.
![]() Ja chętnie wszystkim, którzy nie znają Ereshki przedstawię moją panienkę ![]() ![]() Ponadto, jej temperament jest wprost proporcjonalny do miłości do Maxa więc jego na wystawę nie zabieram, po co ma Ereshka odgryźć głowę konkurentkom ![]() ![]()
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
hyh, Eresh jest fajna.
![]() Ty wiesz, ze czasem Garuda mi ja coraz bardziej przypomina? ![]() charakterki to jakos podobne maja... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
Bozenko doskonale Cie rozumiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Oj tak, tak. Troszkę nam smutno, bo tak jak pisała Bożena - jesteśmy za młodzi i niestety żadna z wystaw do końca roku nie dla nas! A tak nam się podobało! :-)
Oto za mlody pies: |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|