![]() |
![]() |
|
Iš gyvenimo.... Pasakojimai būsimiems savininkams...arba viskas kas juoda ir balta apie CSV charakterį ir gyvenimo subtilybes su juo |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
nu nedaug isdyges maziau negu iki puses o tas senas mirtinai stovy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Pagaliau as siek tiek turiu laiko nuo darbu
![]() ![]() ![]() ![]() Dantys ir pas mus dar neiskrito, nauji jau isdyge.Apaciau vienas iskrito, o kitas vos laikos.Virsuje,tai vos vos kliba. Bet man atrodo,kad virsutiniams tai neturetu pakenkt,kad dar neiskrito,nes ten daug vietos.Ar as neteisi? Dideliems sunims lyg ir nebudinga,kad neiskristu. O siaip kariaujam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() del dantu...na jei kliba tai iskris ![]() liuks |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Mano zarazai iltys iskrito dar pries dvi savaites, tai dabar jau pilni nasrai graziu baltu dideliu dantu. Jara vis dar labai stresuoja paliekama viena. Dugna narvo sugrauze seniausiai (as naiviai tikiuosi kad ju buna pirkti atskirai). Vakar nukrapste kablius apacioj, kurie reikalingi sulakscius narva. Siandien sugebejo i narva isitraukti fotelio uztiesala ir ji sudraskyti, sudraske vaiko peliuka ir mano hantelius.... Ir sugebejo, irgi naiviai tikiuosi kad netycia, viena spynele is 4 atidaryti.....
Labai graziai zaidziam su kamuoliu, as numetu, ji atesa. Mokau atiduoti i ranka. Po truputi pavyksta ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|