![]() |
![]() |
|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ak budem nieco nove vediet o slovenskej knihe isto dam vediet, jednym so spoluautorov je aj pan Dora, popripade sa mozete informovat aj u neho. Aj ja som velmi zvedavy na tuto publikaciu..
Ondrej |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Michal
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Spravodaj bude asi skor hotovy, treba si este pockat. Vhodny darcek bude hadam aj nove tricko, uzrie svetlo sveta na klubovej vystave v Nitre.
![]() Pekny den Ti prajem Ondrej |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Niektoré príspevky prirovnávajú výchovu a výcvik psa k oprave auta a značkovému servisu. Škoda, že k psovi nemôže byť kompletná dokumentácia od blbuvzdorného manuálu po dielenskú dokumentáciu. Tak by som mohol napr. reklamovať vysokú spotrebu, nízky výkon, zlé zloženie výfukových plynov, pravidelné predpísané prehliadky a pod. Aj keď na záruku sa nevzťahuje jazda na plný plyn so zatiahnutou ručnou brzdou
![]() Ozaj a ktorá "tuningová spoločnosť" bude mať svoje vymakané ČSV na tričku ( pokiaľ to nie je tajomsvtvo ). PS A zasa ma to hodilo niekam inam,iný jazyk, má to iný design. Nemôžem sa skamarátiť s týmto softwarom. Michal.
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Pan Inzinier,
ako vidim vas hlad po informaciach je velky ![]() Ondrej |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|