![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Outils de la discussion | Modes d'affichage |
|
![]() |
#1 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Citation:
Czy aby na pewno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Trochę późne ale baaardzo ciepłe życzenia dla Ciebie Shaluka i wszystkich Twoich podopiecznych. Cieszymy sie że mały Wilk znalazł u Ciebie przystań. Oby takich ludzi było więcej. Powodzenia i do zobaczenia!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Szasztin wielkie dzieki.
Mała relacja z poranka ![]() Niestety maly znow boi sie podchodzic i nadal boi sie gwaltownych ruchow,nawet glowy,czy mrugniecia okiem.. Czuje sie jakbysmy sie troszke cofneli,ale juz podczas karmienia bylo znacznie lepiej,na poczatku sie bal,nawet poszczekiwal ( bo jedzenie mial obok mnie i musial do mnie podejsc zeby wszamac), po czym zaczal sie doczolgiwac,na poczatku nie chcial dac sie glaskac. Jednak chec zjedzenia smacznej karmy,byla silniejsza,wowczas delikatnie i spokojnie zaczelam go glaskac, juz sie przestal bac i wcinal az mu sie uszy trzesly.. Chyba ciagle sie boi ze to prysnie i za moment znow nie bedzie mial jedzenia,albo ze ktos mu je zabierze. Jednak najpiekniejsze w dzisiejszym poranku bylo to iz... maly chodzi za mna jak cien i... reaguje juz na WILK ( wkoncu kojarzy sie to z jedzonkiem i mizianiem ![]() ![]() ![]() Na razie maly trzymany jest na dworzu, czuje sie pewniejszy,dom go przeraza,a ja nie chce by mu sie zle kojarzyl,poczekam az sam przyjdzie,nawet dzis ( bo daje mu jesc na dworzu,a karme zabieram do domu-zeby kojarzyl ze jedzonko jest w domu i ja tez ) juz probowal skoczyc na drzwi,jednak jeszcze nie chce wchodzic..No ale wszystko po kolei ![]() P.S. Anka,ja juz napewno,czego nie moge powiedziec o wszystkich..
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Dernière modification par shaluka ; 06/11/2007 à 09h01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
JAk czytałam Twoja relacje to jak zywy stanal mi przed oczami fragment "Zewu krwi" i ponowne oswajanie psa. Ale tam tez skonczylo sie powodzeniem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Gaga i w tym przypadku tez mam taka nadizje ze bedzie..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]() ![]() a jak tata zareagowal? |
![]() |
![]() |
![]() |
|