![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Chlopak jest narazie strasznie chudy, ale dojdzie do siebie... Strasznie przypomina mi wilka Argo, ktorego fotografowalam jak byl maly - tu macie troche jego fotek: http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/0/49/ (na dole sa te, ktore robilam, jak Argo byl w wieku Wilka). Ogolnie wyszla tez z tego cala familiada: - Shaluka ma Wilka.... - Marzena chce kryc Garude ojcem Wilka - Hronem Radov dvor - my mamy wlasnie w domu dziadka Wilka i ojca Hrona, czyli Irana Zemplinska oblast... Ten sam styl co Tambury wiec ladnie widac skad psy te ciagna swoj wilczy wyglad.... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
Jej strasznie jestem ciekawa jakie beda z wygladu i charakteru...
Wilk wyglada juz coraz lepiej,brzuszek mu sie zaokraglil,co prawda dzis wychodzilam tylko by go nakarmic,nie chce by robil to kto inny, a tylko dlatego tak na krotko wychodzilam bo.. zlapalam grype jelitowa i musialam byc w innym pomieszczeniu ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wracam umierac.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Pare nowych,lepszych jakosci zdjec wilka i jego psot z Ishtarka i Balim,choc to Bali jest jego idolem,a mloda wszystkich ustawia po kątach
![]() Maly we wszystkim nasladuje Ishtarke, nauczyl sie i wynosic buty ![]() ![]() Wilk uwielbia ( tak samo jak Ishtar) wkladac nos w obiektyw ![]() ![]() ![]() ![]() śniadanko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wilk jest juz znacznie weselszy( chyba widac ![]() P.S. Pomyśleć że Bali jest najstarszy( nie licząc Dżekiego-ośmiolatka).. hmm pewnie dlatego jest najbardziej wyrozumiały i uległy.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
Kochany jest Twój Wilk i piękny. Ma taki sympatyczny wyraz pyszczka... Myślę, że tak jak nasza Tinka - zawsze będzie doceniać, że dałaś mu dobry, spokojny dom i nigdy nie pozwoli Ci zapomnieć o tym, że to docenia (nawet wtedy, gdy będzie rozrabiał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
No.. Jest niesamowity.. czasami jest super jakby nigdy nie przeszedl tej trałmy,zaraz jednak potem sie cofa..a pozniej znow jest dobrze.. i To mnie trzyma.. Zobaczymy jak bedzie w Poznaniu,mam zamiar go przemycic, chyba ze KTOS na mnie tam wowczas nakabluje,bo przeciez Wilk wyglada jak wilk, a nie psio-wilk... :/
Choc jak ktos mi podpanie w takich przypadkach oj.. to wowczas niech sie lepoej ma na bacznosci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Naprawdę jest piękny i bardzo, bardzo wilczy. Bardzo dobrze że się nim zaopiekowałaś, nawet nie wiesz jak on Ci to potrafi zwrócić.
Pozdrawiamy
![]() |
|
|