![]() |
![]() |
|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pekný deň
![]() odporúčam si pozrieť z videoarchívu STV1 program Pošta pre Teba z 3.11.2007. http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/posta-pre-teba/ Pan Jano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Shinigami キバ 。Kiba
|
![]()
opravdu krasne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj,
je to Garon spod Dumbiera. V Nitre se v neděli stal klubovým vítězem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Děkuju za ten odkaz, že jsem mohla vidět našeho brášku alespoň takhle, když se nám nepodařilo do Nitry přijet. Je to krasavec
![]() Martina
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Nevím, proč by to mělo prohlubovat názor, že čévéčka jsou bázlivá? Ten pes se tam choval úplně normálně! Co tam jako podle tebe měl asi dělat? Kotrmelce? Chtěla bych vidět např. německýho ovčáka, jak by byl úplně suverénní v prostředí v jakém byl Garon.
A tím, že na tu bojácnost upozorňují sami chovatelé, se vůbec nedivím, jaký názor na čsv má laická veřejnost. Nejspíš by se občas někdo měl zamyslet, co pouštět z pusy a co ne!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Taky mi nepřijde, že by se choval jako bázlivé čsv. Já jsem naopak byla překvapená tím, jak výborně se choval. Byl nejistý pouze při příchodu pana Rosíka, což bych pochopila vzhledem k netypickému pohybu. Znejistěla by asi většina psů, která nikdy člověka s hůlkou neviděla.
![]()
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Pěkná propagace pro plemeno. A pes byl v pohodě
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|