![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
![]() |
#6 | |||||
Moderator
|
![]()
Vážená Evo a Moniko,
vyřizujte si své antipatie vůči mé osobě někde jinde a neobtěžujme nězúčastněné účastníky konference nesmyslnými výlevy. Quote:
objevila v "osekané" formě na stránkách až po opakovaných protestech některých členů výboru. Zprvu dokonce v podobě naprosto skandálně zkreslené, kdy byla akce vydávána za akci pouze KCHČSV. Dalších komentářů netřeba. Quote:
samozřejmé, že se o ní asi členové těžko dozvědí. Tedy kromě Tvých chráněnců, Moniko, kteří nelenili a hned na schůzi přiběhli. Jinak tam, pokud vím, nikdo jiný ze členů nebyl. Quote:
vysvětlil dostatečně ve článku na našem serveru. Nyní konečně začal převládat názor, že je úplně jedno, kdo se jak jmenuje, ale kdo co dělá. A drtivá většina výboru KCHČSV (české pobočky) zaujala vstřícný postoj a vyjádřila tím jednoznačně, že chce preferovat zájmy plemene a psů, nikoliv soukromé a obchodní zájmy některých chovatelů. To Tě jistě hrozně moc štve. Očekával jsem Tvé zlobné reakce, protože, jak je vidět, s názorem většiny, pokud není shodný s názorem Tvým, se prostě smířit nechceš. Ale jsi to právě Ty, kdo nyní bojuješ s proti rozhodnutí vedení pobočky KCHČSV a tím se snažíš vše rozbít. Plané jsou tedy Tvé řeči o tradici Klubu atd., planě se neustále na všech akcích zaštiťuješ jménem Ing.Hartla, který mnohdy s tím, proti čemu jeho jménem bojuješ, souhlasí (viz jeho účast jako rozhodčího na závodě IWSC ve Světlé/Sázavou). Rozbíjíš a štveš lidi proti sobě především Ty. Quote:
vlčáka nerozbíjí a rozbít nechce. Všichni členové IWSC do jednoho jsou současně členy KCHČSV. Takže Tvá kritika padá do prázdna. Quote:
za IWSC já. To, že záměrně nejsem na stránkách KCHČSV uváděn je jen dalším důkazem směšného ignorantství. AKCE V NADĚJKOVĚ JE SPOLEČNOU AKCÍ KCHČSV A IWSC (nevím, jak už jinak to opakovaně zdůraznit), takže samozřejmě za každou stranu má svou odpovědnou osobu. Úkoly jsme si s Vencou rozdělili a skutečně není Tvým úkolem kázat a přikazovat, kdo co bude dělat. Takže pro všechny : Vašek zajišťuje ubytování, stravování a návrh programu pro pokročilé účastníky (myšleno ve výcviku), já zajišťuji přihlášky, propagaci, ceny, personální zajištění (figuranty, trenéry, rozhodčí, zapisovatele) a návrh programu pro začátečníky. Pokud tomu někdo nevěří, ať si Václavovi Zeiskovi zavolá a zeptá se ho, když já zde, podle Ing. Soukupové záměrně matu veřejnost. (asi chci aby se akce nepovedla ![]() Doufám, že jsem vše dostatečně vysvětlil a že další emaily již nebudou konferenci obtěžovat. Pokud něco máte proti rozhodnutí výboru ohledně akce v Nadějkově, zašlete písemný protest na celostátní vedení KCHČSV. Příští pátek je schůze jeho výboru a vše jistě rádi projednají. Pavel |
|||||
![]() |
![]() |
|
|