|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
"wiec do Eresh" byc mialo.
Znow nie ma mozliwosci edycji tekstu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
Bożenko jak chcesz to przysle Ci w wiekszym formacie ;) Wiecej jest na: www.ishtar.zperonowki.pl
![]() Marzena to ma byc tylko kilka zdjatek a nie sesja ![]() i przyznaje ze Ruda sie zmienila,oj zmienila, spowazniala ... Ishtar odwrotnie,nie wiem czy to tylko moje zludzenie,przy tych moich wielkich psiurach ale jakby zrobila sie delikatniejsza i wyładniała ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() poza tym szanse daje, ale jakos nikt inny fotek nie wrzuca. Moze sniegu nie ma ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Im wiecej tym lepiej, bo nie kazdemu chce sie latac po galeriach. Ja na razie nie mam co wrzucic, bo u nas nawet jeden platek sniegu nie spadl i nadal jest jesien. Podejrzewam, ze jak reszta Warszawy nie skoczyla gdzies w gory, to ma podobny problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
W gory nie trzeba
![]() Anka,ja to napisalam w zarcie ![]() Moje dzis mialy kolejna sesje,ale wyszly jak przez zielony obiektyw ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
A nie zauwazylas tego :P
![]() Ja w kazdym razie poczekam, az popada u nas, ale na razie sie nie zapowiada - ciagle tylko deszcz, albo deszcz ze sniegiem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
Raaanyyy..... Garudy bym nie poznała, baardzo się zmieniła
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
A ja chciałabym wywołać do tablicy właściciela braciszka Garudy - Gothmoga, czyli gdzie jest Bad
![]() Mam nadzieję, że u nich wszystko w porządku. Pozdrawiam Bożena
![]() |
|
|