![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
suka je alfa, ona dominuje nad psem, a ja estem alfa pro suku a psa. pes zre posle suki, ona zre prvsa. maso oni oddast mne bez problemu mohe je vytahnut z tlamy bez problemu ![]() ![]() no estesme jedna vlca rodina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() náš pes má tri roky, pokiaľ sme doma, väčšinou je s nami vnútri alebo sa túlame, keď musíme ísť "loviť" -do zamestnania zostáva vonku a zavýjaaaaaaaaaa. Ja to mám ťažšie, pravidelne musím obhajovať svoju pozíciu aj v dvojnohej časti svorky a v samičej vetve (u psa) a nedarí sa mi to ani tam, ani tam. ![]() Psovi vyberiem síce z papule doma hocičo bez problémov, aj s miskou sa so mnou podelí, aj na gauč ma pustí, ale keď zacíti u našej alfy "príležitosť" pozíciu si musím obhájiť. ![]() Michal
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Aj tu mám problém s pohlavím,
![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Priklanam sa k nazoru, ze psovi netreba brat jedlo, ak uz sme mu ho raz dali. A aby vonku nechrumal co nema, tak mu treba doma pri podavani zradla dat povolenie, ze ho moze jest.. nefunguje to na 100% a ked je rozlietana, tak neexistuje lepsia zabavka ako krtko ci zhnity zemiak, ale casto sa najprv pozrie na mna, ci jej to dovolim zjest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|