|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilczy Duch
|
Dziś odkryłam,że to nie tylko Ishtar ma zamiłowanie do butów. Dziś Wilk z nogi chciał mi ściągnąć kapcia
Wilk dodatkowo ma zamiłowanie do kwiatków domowych,które z namiętnością pozbawia liści Tylko Baluś jest spokojny,mój kochany stoik... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Licho nie śpi...
|
Przeczytałam stolik zamiast stoik i się zastanawiałam co ma stolik do wiatraka...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
Dobre
Ale chodziło mi o stoika, Bali zawsze czeka,nigdy się nie spieszy,taki arystokrata,nie to co te zwariowane wilczaki |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Specjalna relacja poświąteczna
http://www.flickr.com/groups/dogobse...7603570566438/ A zaczyna się banalnie - od moszczenia sobie posłania... maria i wufi |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tmave Zlo
|
Taaaak. Nawet moja pościel nosi drobne ślady wufkowej działalności...
Mario, po prostu Wufek postanowił Cię czymś zaskoczyć
|
|
|
#6 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Stłuczone: filiżanka i spodek oraz figurka wiewiórki.
Ogólny bałagan i na deser odkręcony gaz... Żyjemy, szczury na szczęście też. No i Baaj wbrew pozorom również. Mieszkanie już dawno doprowadzone do pionu. Tylko znajomi jeszcze są w szoku.
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Już od dłuższego czasu chciłam cos dopisać w tym temacie.....
Ale obawiam sie że po moich postach juz nikt nie chciałby wilczaka... ![]() ![]() ![]() Imbusek ma na swoim koncie juz dwa mieszkania, a w nich: - drzwi, parapet, okno, ściana, kontakty, wykładzina, 2 krzesła...... reszta na potem......
|
![]() |
|
|