![]() |
![]() |
|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Vaiva, o tu buvai žadėjus sužinot tiksliau apie K9Julius kupriakus, tai gal jau ką žinai?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
O kiek toks daiktas mzd kainuoja ir kur galima ji isigyt?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Mastau, mastau vis ir negaliu sumastyti, rasti atsakymo, kuris nuramintu - noriu as butent CsV ar ne. Ta ju destrukcija gasdina... Gal kiti galetu pasidalinti savo mintimis, kodel isigijo butent CsV, o ne kitos veisles ar dvarniaskini suni? Kai kurie jau ta minejo kitose temose, o kiti seimininkai kaip ir kodel?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
Jei abejoji - rinkis kitą veislę. Sąžiningai sakau. Nes paskui gali labai liūdna ir baisu būti. Daug kartų. Vike, paklausiu tiksliai. Šaiip manau per Kalėdinius CACIBus buvo galima prašytis, bet kad prieš Kalėdas ir kitų išlaidų yra. Laura, aš tai noriu tokių prašmatnių petnešų (vis tiek pėdsekystei reikės), prie kurių gali būti kabinami krepšiai, tai apie 100 lt man atrodo tas visas daiktas kainuoja. Tik užsakyt reikia. O aš saviškių nepirkau, Daiva D. atidavė ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Būtų neblogai, Vaivut, jei paklaustum
![]() Dėl veislės pritariu Vaivai, visiškai.. išties nėra lengva kasdien gyvent su vilkšuniu, o dar jei paaiškės, kad tai ne tavo veislė, gali būt ir katastrofa, ne tik kad sunku.. va su Vaidilu, nu išties yra sunku, kartais pagalvoji, kaip kitiems žmonėms paprasta gyvent su šunimis, lengva, nesudaro jie jokių rūpesčių, ir kaip aš to norėčiau, poilsio su šunimi atsipalaidavus (su Vaidžiu tas neįmanoma), ale visgi.. man su kitais bijau, kad būtų per liūdna gyvent, pripratau prie to, kad šuo mąsto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
na, mastanciu sunu yra ir daugiau....nemanau, kad tai, kad csv masto yra jo isskirtinis bruozas....yra ne viena veisle pasizyminti smegenu funkcijomis.....o ir destrukcija....manau, kad du metai yra tas laikas, kai visi sunys eda, grauzia, lauzo, bando, tiria....matem csv per savaitgali, taciau ten turbut matesi daugiau bendravimo ju tarpusavyje....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |