![]() |
![]() |
|
Mityba ir sveikata Kuo maitinti CSV, informacijos apie maistus, maitinimo patarimai, skanėstai, skiepai ir ką daryti, kai šuo suserga.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Aciu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ir Brukne
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
didziojo suns 2007 nr 6 rase apie darzoves kuriu galima duot kuriu ne (nors daugiau apie tu kuriu negalima duoti) Tačiau ten paminėtos daržovės ir vaisiai yra nurodyti Vaivos duotame linke. Tik didziajam suni labiau isplesta ir "graziau" parasyta.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Sweiki.Norejau pasiteiraut kiek reik suniui mesos per diena jai jis sveria nuo 35 iki 40 kg?kaip apskaiciuot?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Man rods jau turėjo būt kažkur rašyta, apie porą procentų šuns kūno svorio.. ir priklauso individualiai nuo šuns, dažniausiai pradžioje ryja mėsos daugiau, vėliau nebe taip. Va Vaidis jau turi labai puikų saiko jausmą, ko anksčiau neturėjo, ir ėda išties nedaug, tarkim jei kartais aš pamirštu pašert, tai paskui jis nori ėsti kiek daugiau nei yprastai, bet va kelias dienas duodant po kokį 1 kg, tai sekančią dieną jau jis ir kelių šimtų gramų nebesuėda
![]() dabar tai pradėjo išsipisinėt abu šunys dėl maisto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Tai va kaip vyksta musu maitynimas.Nuvariau i turgu nupirkau visko ko tik galejau.
Mano Dzeka valgo viska ir jai skanu svarbu mesa ![]() Tai va savaite tik matinu db Barf tai prasidejo isidirbinejimai. Daviau zuvies konservu tai padla sugebejo jose issivoliot imerke savo karcius i sprotus.Zuvies mes db atsisakom tada duosiu jam tauku zuvies. Toliau kepenu jis needa,plauciu,inkstu,nuopjovu,tracheju,vistos nugaru,ausu,uodegu ir pan irgi needa!!!! ![]() Valgo tik kaklus vishtos ir jautienos kaulus ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Tai lai pabadauja, duok vištų nugarėles, neėda - nereik, kitą dieną duok vėl tas pačias, neėda, nu ir nereik, trečią dieną ės, jei ne, tai po savaitės tikrai ės
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ir Brukne
|
![]()
A kam tie koncervai?
|
![]() |
![]() |