![]() |
![]() |
|
Vilkai, vilkšuniai ir šunvilkiai Viskas, kas susiję su vilkais, vilkšuniais ir šunvilkiais.. Viskas apie CSV brolius: Saarloosus, Lupo Italiano... ir kitus vilko kraujo turinčius gyvūnus |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
dzin tie izeidinejimai....mano kritika ju atzvilgiu irgi nebuvo svelni....na, palauksim pamatysim kas ten bus....ziuresim kokius filmus parodys.....gal ka nematyto pamatysiu....
a beje, del filmu, jau vikei ir aistei gyriausi, kad parsiunte man po keliu menesiu laukimo imax susukta "wolves"....jei kas noresit - sakykit, irasysiu.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Auuuu as noriu, noriu, noriu -bus man i kolekcija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
vaiva, vat del to biski ir baisoka del tu mokyklu ir mokiniu...nors si ideja man labai patiko...prisiminiau kaip jav irgi vykdo tokio edukacine programa...ten po mokyklas vaiksto su prijaukintu vilku ir rodo vaikam, kad vilkai nera toki, kaip "raudon kepuraitej"..na, bet tikejimes, kad mokiniam bus papasakota apie vilkus normaliai ir viskas bus gerai...laiko daug, galima dar pasimokyt, pasisviest....
wolfin, taip ir maniau... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Galite nelaukti stebuklo is vilku dienu. Kad ir mazai demesio jos sulauktu, smerkti ar izeidineti neturite nei vienas teises. Jei gali padaryti geriau - daryk.
O adminai tau pasakysiu, jei esi saliskas, tai banink. Nebutum saliskas pirmiau ispejima savo draugei butum daves. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
drauge raso mandagiau ir nenaudoja tokiu zodziu, jei tamsta teiktusi diskutuoti, mielai prasom, jei siusti "na..." tada esat nepadeidaujamas.
p.s. radimas sios temos panasiau i asmeniskumus, tad jei ka prasom su oponente aiskintis akis i aki, o netersti forumo. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|