![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Manu i Mario - bardzo dziękuję ! Czas rzecz straszna - pędzi zbyt szybko
![]() Manu - proszę napisz mi, kiedy mam zacząć z tym rowerem ![]() ![]() ![]() I jeszcze do linki - czy ma to być -> amortyzator (taki krótki) + coś co w Rowerlandzie nazywa się lina skandynawska z amortyzatorem do konkurencji biegowych ? Czy też wystarczy sama lina (amortyzator jest, jak rozumiem jest częścią składową tej liny). I troszkę zboczę ![]() ![]() pozdrowionka i uściski od nas wszystkich |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Manu wielkie gratki i uściski dla gronków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Stopniowo dopiero zwiększasz odległości i coraz mniej pomagasz. Ale już teraz ucz go na spacerach komend ![]() Quote:
Wejdź na tę stronę: http://www.manmat.prv.pl/ --> Oferta --> Liny i linki --> i pierwszy artykuł w tabeli od góry "linka skijouring karabinki brąz" za 55 zł. Wszelkie akcesoria (poza szelkami, które lubimy kupowac w Rowerlandzie) kupujemy własnie u Maćka Tuszkiewicza. Nie ejst łatwo, strasznie zabiegany człowiek, ale zwykle dorywamy go na zawodach ![]() ![]() Ale z zakupem szelek musisz poczekać, aż Ci gronek osiągnie swoje właściwe rozmiary (dalsze umięśnienie już na ogół nie wpływa na rozmiar). U mnie Shantu ma rozmiar L szelek rowerlandowskich, Twój pewnie będzie miał XL. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Cholewcia, że też tu nie ma edycji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Bardzo, bardzo wielkie dzięki ! Linkę możemy zamówić już teraz - bez względu na zabieganie, do jesieni powinna dojść
![]() I strasznie jestem Ci wdzięczna za rowerową inspirację ! To w takim razie ... cieszymy się beztroskim dzieciństwem ![]() ![]() Baltek jest z 16 września. Biedak na razie donasza szelki po Drakusiu ![]() Przed nami najgorsze - pierwsze LATO !!! Szkoda, że nie można wyłączyć tej opcji ![]() A niech się Miszczom przewraca w głowach - bardzo mnie Wasz sukces ucieszył ![]() pozdrowionka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Kurcze, niech Margo odseparuje naszą gronkową gadaninę do nowego topiku...
![]() ![]() Nemi, jak będziesz na wystawie (życzę powodzenia !), daj znać też, jakie były inne gronki i jak wypadły, dobrze ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Niech Margo z Przemkiem, nie wyrzucą nas za gronkową gadaninę
![]() Na wystawie były dwa gronki : 209. LUPUS Merkambertaner FCI 210. E`ITUSARSSUK Polarna Legenda 209 - to Baltek, 210 - pies, który u Pani Ewy najbardziej mi się podobał, i którego, z chęcią bym jej zabrała ![]() ![]() ![]() ![]() My nie narzekamy ... Baltek nie wywołał skandalu, czego się obawialiśmy - bo gdzie burak na salony i zielone dywany... Pięknie pędził z zadartym ogonkiem i z szacunem witał się z sędzią ![]() ![]() ![]() I masz całkowitą rację - nie można pokazać, że jest Miszczem ![]() ![]() pozdrowionka |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Nemi, mozna Cie gdzies zlapac w Wa-wie albo okolicach?
Tym razem ja bym sie chetnie umowila na ogladanie szczeniaczka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]()
A nie E`ITUSARSSUK Gronland Angakok ?
Bo widzę w necie: Quote:
![]() |
|