![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
no tak
![]() widze ze Fany i Fram sa rodzenstwem na 100 % gustuja w tych samych zabawach tylko zamiast kota mecza tchorzofretke no i na jakakolwiek probe uswiadomienia ze tak nie wolno reaguja identycznie Fram na dodatek robi calkiem pozadny urzytek ze swoich zebow kiedy juz cos mu sie bardzo nie podoba ![]() czasmi pokazuje swoja sile w przezebawny spsob'ktoregos dnia kiedy zatrzymalem jego zabawe w przegryzanie kabla od telewzora bardzo sie rozloscil i zeby iudowodnic ze jest silniejszy ode mnie chwycil stara porecz od fotela ( umiejetnie kilka dni wczesniej rozbroil fotel skutecznie ) i niosac w zebach potrzasajac dawal mi znak ze jest bardzo silny przechadzal sie tak zaciekle walczac z porecza po calym pokoju oczywiscie postanowilem pokazac mu ze do mnie jednak troche mu brakuje chwycilem zebami za druga porecz jeszcze przytwierdzona do fotela i podnioslem za pomoca rak fotel do gory pokazujac mu ze jestem mocniejszy zdziwil sie i polozyl sie spokojnie w kat szczeniaki szybko rosna kiedy zobaczyl ze urusl a zrozumial to ktoregos dnia dostajac do parapetu chwycil za fotel i z duma przeciagnal go po calym pokoju z ogromna sila ciagnac za jego rog w ten sposob pokazal mi swoaj moc i respekt przed silniejszym znow ograniczyl sie do zaleznosci pokarmowej od reki ktora go karmi Robert & Fram Kamilu zycze szybkiego powrotu do zdrowka |
![]() |
![]() |
|
|