|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
love and terror
|
Quote:
a do wora i do Wisly? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ty sie ciesz, ze u Ciebie Wisły nie ma |
|
|
|
|
|
#3 |
|
love and terror
|
...ale jest Odra
Do wora i do... Odry? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
no tego nie bralem pod uwage
A juz na marginesie, teraz nie bedzie juz o tym "czego sie Magri nauczyla od Jabby", dzisiaj Magriszon mial syndrom "kaprala", miala spotkanie z braciszkiem Mentallem, i nie tam zadne buzi buzi, do ziemi i łomot, nie ma zmiłuj
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
A prawda jest taka, że się suczysko od właścicieli zakapiorów i dominantów naoglądało w domu scen krwawych albo i szkolone biedaczysko jest na morderczynię, bo jako szczeniaczek malusi jak i cały miot była dziewucha do rany przyłóż! Mentall za to jest gentelmenem i pacyfistą i wie, że dziewczyn się nie leje a siostry i mamusia to już są święte!Zważyłam chłopca wczoraj u weta - równe 40,5 kg, więc nie jest tłuścioszkiem .Zaraz zrzucę fotki, to zamieszczę kilka! Hexeann |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Dla porównania przesyłam dzisiejsze zdjęcia Bariego
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Licho nie śpi...
|
Miałam przyjemność poznać i zobaczyć Maję w Toruniu, modelka z niej pierwsza klasa - dłuuuugie nogi i piękne oczy. Bardzo sympatyczna panienka
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
![]() Szkoda tylko, że na ten 'konkurs piękności' nie dotarła jedyna konkurentka ADANE ![]() .................................................. .................................................. .................................................. .......... Bary 44 Mentall 40,5 Minor 37 .. jeśli też już nie pod 40tkę Wszyscy powyżej 70 cm a żaden na "pączusia" nie wygląda Ale BYKI z tych chłopaków rosną aż miło patrzeć ![]() POZDRAWIAMY
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Właśnie zemdlałam! Zmierzyłam chłopca - Mentaś raczy mierzyć 75 cm do wysokości grzbietu.
Nie wiem, co mam powiedzieć... Hexeann |
|
|
|
![]() |
|
|