|
|
|
|||||||
| Iš gyvenimo.... Pasakojimai būsimiems savininkams...arba viskas kas juoda ir balta apie CSV charakterį ir gyvenimo subtilybes su juo |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Sweikas Benai
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Beje gal kas zino kas vakar per diena buvo?Nes vakar su Hako i centra parovem ir nepatikejau savo akim Hako visa laika greta ejo ir netimptelejo nekarto!!!
O dazniausia buna kad einam ir kovojam kaip vaikai kuris kuris nuramins.Dar klausymas kaip ta zaraza atpratint rankas nesiot |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Čia Meškis nuo brolio savaitgalį nukentėjo?
Laura, mano Vaidis irgi dažnai įsikanda mano ranką, jam tai patinka kažkodėl na aš ne Benas, bet atsakysiu |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Aciu uz info Vike
Plius da visa apseileta bunu ir su melynem nes padliuga nejaucia jegos |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
jo,pradzioj ede sausa(iki puses metu),bet vis vidurius paleisdavo...o mesa tai jam jega,tik paduok...Vikei: jo Meski jis patvarke, bet si kart gan ziauriai...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
na cia jau CSV bruozas-megsta uz ranku palaikyt, veliau isauga , bet irgi kartas nuo karto prisimena apie tai.
taip visa maza W vada ede sausiaka ir ...buvo bedos, o I kai pas mane buvo nuo pat 3 savaiciu ede mesa ir as bedu su jais neturejau. o ka Meskis po kojom pasipainioja ar kaip? ar cia asmenine antipatija? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Aga, su sausu buvo daug sudėtingiau dėl virškinimo.. tik tiek, kad paprasčiau galbūt kažkiek šeimininkui.. tik nežinau išties, ar labai paprasta su dažnai viduriuojančiu šunimi..
Vargšas Meškis, nu bet.. pats kaltas |
|
|
|
![]() |
|
|