Go Back   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Įvairūs

Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-03-2008, 14:53   #141
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Send a message via Skype™ to Lauryte

Nium Natalija sekat musu pedomHako pagaliau ismoko pas mane!!!!Bet ziuresim ar ilgam...jau visa sav jis ateina kai ji pakvieciu.Bet pas mus kaip sakant zoski mokymai vyksta...Nes jai jis nenori geruoju jamu ji bluogojuSen va 2 val ji kankinau aikstei su grieztu antkakliu tai db kaip silkinis pati net stebiuosi
Pas Hako jau pasireiskia agresivumas link patinu...Sen plisho musu grieztas antkaklis i dvi pusesBet kai uzkaukiau ant visos aikstes pas mane tai skrido pats prie kojos
Lauryte jest offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008, 15:06   #142
natali
Junior Member

natali's Avatar

Send a message via Skype™ to natali

Dziugi zinia mum savaitgaliui)) zinoma ne ilgam tas malonumas pas mane... nete dabar daug paskaiciau... kiek pamenu ir Grafukas straipsnyje minejo kad del viso pykto kas du menesius uztvirtina komanda...bei kiti ta pati sako...man tai taip neiprasta po Bonces... Teks priprasti Kaip jus dabar be antkaklio???
natali jest offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008, 15:24   #143
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

mes tai irgi tvirtinam komandas bet ne kas du men o kas sav
nieko va ka tik pataisiau ta antkakli...tas vietas kur truko suverziau varztais tokias ten
Old 05-03-2008, 16:25   #144
Saulius
Junior Member

Saulius's Avatar

Majukas tai nelabai klauso komandos "pas mane" kai buname kur nors iseje, o namuose ir kieme,tai be jokiu atsikalbinejimu ateina. o su grieztu pavadziu tai kaip silkine vaiksto greta.
Saulius jest offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008, 20:42   #145
vike
Member

Send a message via Skype™ to vike

O kaip su griežtu, nelabai jautriai reaguoja? Vaidžiui buvau vieną kartą uždėjus 5 minutėm prie jūros, kai vaikščiojom su rujojančia kale, tai vistiek tempėsi pirmyn, bet tikrai gana jautriai reagavo į truktelėjimus, bet ten buvo labai stiprus dirgiklis - rujojanti kalė.. o po šiaip paprasto pasivaikščiojimo su griežtu antkakliu, tai jaučiu parsivesčiau namo šunį tokiam strese, kad..
O komandą 'pas mane' tai mes tik labai nesenai pradėjom puikiai vykdyti, bet vistiek tikrai ne visada juo pasitikiu, geriau jau iš anksto prisirišu..
vike jest offline   Reply With Quote
Old 06-03-2008, 10:12   #146
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Send a message via Skype™ to Vaiva

Beje, jau sudėtos naujos Vaidylkos nuotraukytės duomenų bazėj Pasigrožėkite

Vaiva jest offline   Reply With Quote
Old 06-03-2008, 15:11   #147
natali
Junior Member

natali's Avatar

mes naudojame kol kas smaugika, griezto nerandam pirkti kokio reiktu - bet iki siol 3 antkaklius paprastus neiskaitant grazaus odinio is Slovakijos suplesem...namie tai pukiai pas mane, sedet, gulet komandas atliekam, bet lauke - jauciu bus tas pats kaip visiems) - kaip dievas duos... zinoma dirbsim, mazi gi dar disciplinos atzvilgiu - dar net nesuprantam atrodo kas yra toji rujojanti kale...)) jau kai suzinos - tai greiciausiai bus dusinenu gatveje cekoslovaku ir auksiniu retriveriu misrunai)) kaimyno grazuole labai jau pas ivju verziasi, o tam tai vardas happy kaz ka magisko reiskia - pasiruose pro langa sokti))
Old 06-03-2008, 15:33   #148
vike
Member

oo kaip suprasti, griežto nerandat pirkti? jie kažkuom labai skiriasi, nu neskaitant to, kad trumpma kailiui, ir ilgam? kokio būtent ieškot?
che che che tai dar nežinot ką reiškia tos kalės... oj, kaifas.. visko teko, ir su kaukiančiu šunimi namo eiti (nors šiaip jis pas mane niekada nekaukia), ir savaitę gyvent su ištisai cypiančiu, dejuojančiu, inkščiančiu šunimi..
Old 06-03-2008, 15:59   #149
natali
Junior Member

natali's Avatar

negasdink Vike mus taip)) Kestui is viso po Bonces musu sokas ilgo veikimo - suo kur nori ten bega jei pabega, nuo pat mazens grauzikas, viska istikrins - nieko nepaslepsi, sokineja pasitikdamas ( baigiu atpratinti, aciu Laurai uz patarima superini), valgio ramiai neparuosi, narve reik palikti kai isvaziuoji - ..... o dar ir kales musu laukia)) klausykit, surashykite prashau dar ka nors del patinu- kad moraliskai ruostumes)) mane dar ramina jo tevo ramus budas...gal isaugsim, o jei neisaugsim tai bus sutvarkytas vis tiek))
O del antkallio - nerandam ilgam plaukui ir tinkamo dydzio...tikiuos parodoj tikrai gausiu jei eisiu
Old 06-03-2008, 16:24   #150
vike
Member

O tai Ivju su smaugiamu labai tempiasi, kad norit griežto?
Ką dar baisaus pasakyt apie patinus o jis nevaidina erelio didelio ir nepuldinėja kitų šunų? ne, nu jei rimtai, tai mano Vaidis dabar labai ramus yra pasidaręs, palyginus su tuo kas buvo anksčiau
o kas ten per fintas, kad nešokinėtų pasitikdamas? mum tai kažkaip tiesiog draudimas suveikia.. na, tik aš pati kartais jam leidžiu ir dar paskatinu šokinėti, kai žaidžiam..
Old 06-03-2008, 17:14   #151
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Del grandineles Vike zinok jie isvis ju nejauciaHako musu turejo ta grandinele tai po kiek laiko priprato kad ji smaugia ir tiek.Buvo atveju mum kad su ta grandinele kad jis ant katynu nesokinetu as ji nuo zemes pakeldavau ir uzsmaugdavau tai jis pakosejo pakosejo ir toliau tempia...
Atradau pas ji silpna vieta tai pilva jai kas ne taip tai duodu i pilva bet nestipriai kad pajustu nes jis kaip akmuo nieko nejaucia...
Pvz si savaitgali griezta supleshetai kad ir griezto pas mus jau nebejaucia zinok jai kai jam i kakla duria spigliai jis dar suplesyt sugeba
Nieko padarysiu jam apykakle is smeigtuku gal tada pajus ka nors
Old 06-03-2008, 17:33   #152
vike
Member

Į pilvą netrenk.. aš jam mašinoje kartais šonan trenkdavau, kai važiuodavo viduje, o ne bagažinėje, ir pradedavo maltis, tai iškart nusiramindavo, tačiau kažkada puolė temptis prie kito šuns, ir nesmarkiai spyriau kažkur į šoną, galinę koją, pilvą, na maždaug kažkur ten, atsisuko - sukaukė, išsižiojo smarkiai, paėjo kelis žingsnius ir nugriuvo, atsipeikėjęs po kiek laiko bandė bėgti nuo manęs išpūtęs akis, nelabai ką suvokdamas, pasodinau, tai tik dar po kokios minutės atsigavo.. taip kad rimtai į pilvą netrenk..
Old 06-03-2008, 19:06   #153
Deima
Junior Member

Deima's Avatar

Visų pirma griežtas nesuplyšta, o išsineria. Taip kad atgal sudėt nėra sunku Nereikėjo užsileist šunų ant galvos, nebūtų tokių problemų apie kurias rašot. Vakar teko bendrauti su Mija, superinis šuo tiek lauke tiek kambary. Ir kas keisčiausia šeiniminkei tai pirmas šuo, o susitvarko kaip profesionalas Jei nebus normalios dresūros su instruktoriaus pagalba nepadės nei griežtas, nei mušimai, nei vielos, nei spygliai sukalti į antkaklį. O kad grandinėlė neveikia, vadinas nemokat ja naudotis, pasižiūrėkit ar taisyklingai ją išvis uždedat. Keletas pamokų pas instruktorių karvės nekainuoja, o be to gausit tam tikros informacijos kaip reikia susitvarkyti su šunimi ir išmėginsit tai praktiškai. Vilniuj kiek -žinau CSW konsultantas yra V.Avtuško
Deima jest offline   Reply With Quote
Old 06-03-2008, 20:53   #154
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Kekvienas dresuoja ir moko suny kaip nori ir kaip jam atrodo geraiO grieztas neissinere o truko gelezis.Ir seip manau nesam ant tiek jau durni ir kvaili kad nezinot kaip suniui griezta uzdet arba grandinele
Ka mes cia rasom tai yra tik kazkokie neaiskumai ir prasom zmoniu nuomones zmoniu kurie su tuo yra susidure.
Karta i savaite surasom cia savo problemas bet tai nereiskia kad suo uzlipes mum ant galvos...Napasakyciau nei apie Natalijos nei apie savo sabakina taip.Visi su jais susitvarko tik vat paklausia patarimu ir nereik taip iskart nuvertint vienus seimyninkus ir isgirt kitus.

Last edited by Lauryte; 06-03-2008 at 21:13.
Old 06-03-2008, 20:57   #155
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Ir seip mes juk cia patarimu ieskom o nenuvertinimu

Last edited by Lauryte; 06-03-2008 at 21:20.
Old 06-03-2008, 21:00   #156
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Pyktis nenoriu tiesiog pasakiau savo nuomone ir tiek.Nepriimkit asmeniskai
Old 06-03-2008, 21:39   #157
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Send a message via Skype™ to Vaiva

Quote:
Originally Posted by Deima View Post
Nereikėjo užsileist šunų ant galvos, nebūtų tokių problemų apie kurias rašot.
Deima, ne visi tikrai žinojo ką gauna. Ir žmonėms reikia pagalbos bei patarimų. Aišku, gal kartais po laiko. Bet jei jau jau žmonės sako, kad jiems reikia pagalbos tai gal padėkim? Nei vienas negimė mokėdamas. Ok, aš su Brukne susitvarkau, Giedrė su Mija susitvarko, nu bet yra kas nesusitvarko. Tai jie ką, kalti dėl to?

Vaiva jest offline   Reply With Quote
Old 06-03-2008, 22:16   #158
vike
Member

Kaip sakoma PK (pats kaltas) - įsigyjai, tai ir kentėk. Jei jau kai kurių tokia nuomonė, tai..
Ir nėr išties čia dėl ko pyktis, tik.. Keista, kai rašo, jog Giedrė puikiai susitvarko, bet kažkur čia vakar, ar kada buvo jos žinutė, apie tai, jog jei negaus ėst, tai vogs, ir ės viską lauke.. čia susitvarkymas? nemanau, kad reikia smerkti tuos, kuriems kyla klausimai auginat. Negi yra tokių, kuriems nekilo klausimų?
Old 06-03-2008, 22:37   #159
Deima
Junior Member

Deima's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lauryte View Post
Kekvienas dresuoja ir moko suny kaip nori ir kaip jam atrodo geraiO grieztas neissinere o truko gelezis.Ir seip manau nesam ant tiek jau durni ir kvaili kad nezinot kaip suniui griezta uzdet arba grandinele
Nu jei pasakymas, kad grandinėlę uždėjot ne taip yra nuvertinimas tai labai jau jautrūs esate Nieko nuostabaus, kad ji yra uždedama netaip, aš ir pati ja kartais atvirkščiai uždedu ir tada iš jos naudos jokios.
Old 06-03-2008, 22:46   #160
Deima
Junior Member

Deima's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vaiva View Post
Deima, ne visi tikrai žinojo ką gauna.
Va čia tai tu man naujieną pasakei. Tai įdomu kam tada tiek tu tiek wolfin pasakojot kokie vilkšuniai yra, kiek jie ir kokias šunybes krečia ir t.t. Vadinas darbas nuėjo per niek.
Reply

Posting Rules