![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Aha, a ked je to v celku a niekto spi niekto nie tak ako sa rata cas? Je mi jasne ze to neni pre niekoho sutaz, skor pohoda, ale aj tak.. Mne ide tiez hlavne o to prejst sa krasnou prirodou a pospoznavat novych ludi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Čas se počítá v případě jednokolového závodu prostě od startu do cíle - neboli kdo je schopen jít nebo běžet nostop, samozřejmě vyhrává. Průměrně na longu běžci dávají těch 100 km za 10-15 h, nonstop chodci okolo 18-22 a s bivakem se tak od 24 h vejš. Já to třeba úplně nonstop taky nedám, obvykle si okolo půlnoci na pár hodin lehnu a za svítání pokračujeme.Většina lidí jde na pohodu, sedí se cestou v hospodě, spí se normálně dokud se člověku nechce vstávat...Do večera druhého dne to dojde 99% lidí naprosto bez problému.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Shinigami キバ 。Kiba
|
![]()
Taky bysme to chteli jednou zkusit..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Zacina sa mi to pacit viac a viac, asi sa prida aj partia z TN tento rok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
zatím brzy plánovat,arwen je 6 týdnů,ale taky mě to láká,snad za rok....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ja plánujem ísť nabudúci trek čo organizuje útulok Nádej Nové Mesto na Váhom je to taká nenáročná túra ani nie trek a kto nemá psíka si môže zobrať s útulku. Ak by sa chcem niekto pridať nech dá vedieť.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj a kedy sa to organizuje, z Trencina to mame blizucko, len teraz su riadne horka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|