![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#241 |
Wilcza Saga
|
![]()
Ale mi "maniunie niunie"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Junior Member
|
![]()
no my nie bedziemy napewno brylowac i wzrostowo
![]() ![]() ![]() A tak sie teraz prezentujemy ![]() ![]() ![]() ![]() I spolka, Magri i Filet ![]() ![]()
![]() |
#243 |
Junior Member
|
![]()
Jeju! My się nie odzywamy, bo ja mam strasznie duuużo pracy, ale nadrobimy zaległości (niedługo już tydzień wolnego! :-) ) Przyznam szczerze, że co jakiś czas nerwowo staram się zmierzyć Mentaśka bo wydaje mi się, że dymu narobiłam i raz wychodzi mi mniej, ale bywa też więcej niż podawałam, więc - wynika z tego, że chłopak raz się przykurcza a raz staje na paluszkach - już sama nie wiem jak to z NIM jest. Generalnie dla mnie nadal jest „mały i chudy”. Jaki by nie był - kochamy GO jak wariaci!
![]() Sami wiecie jak to jest! Człowiek się szybciutko uzależnia! Czyż nie???? cmoki! Hexeann & Mentall p.s. Foteczki wrzucę niedługo, obiecuję! :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Member
|
![]()
Hej witam i cieszę się, że znów się pojawiliście. Majeczka jest bardzo dynamiczna, musisz mieć Andrzej niezły aparat że tak fajnie udało Ci się uchwycić ją w ruchu. A Magri na trzecim zdjęciu wygląda na zagłodzoną
![]() Fajnie rosną, cieszę się że macie coraz większego bzika na ich punkcie ![]() Przewracają nam te psy życie do góry nogami ale cóż ono byłoby warte bez nich....
![]() |
#245 |
Junior Member
|
![]()
A co się stało, że jedna silverka jest w dziale dorosłe szukające domu???
![]() |
#246 | |
Silver Power
|
![]() Quote:
Narazie ma jeszcze spory dystans do ludzi ( obcych ) ale powoli nabiera zaufania i z każdym dniem widać postępy. Mała ma bardzo dobry charakter i mamy nadzieje, że w końcu trafi do SWOJEGO domu. Narazie zwiedza z nami stolice, która nie robi na niej specjalnego wrażenie ![]() Najważniejsze, że znowu jest radosnym i rozbrykanym psiakiem. Napewno jest dość silnym charakterkiem ![]() Brenda, Medi i Lory ![]() Lory i Medi ![]() Siostrzyczki niestety odbiegają troche od pozostałych silverków wagowo i miarowo ( brak możliwości prawidłowego pomiaru - lub brak cierpliwości ![]() ![]() Lory 20,5 kg Medi 22 kg Brenda - rozmiar XL nadal utrzymuje wage 35 kg ![]() Ola i spółka ![]() Zdjęcia Majeczki i Magri rewelacyjne. Serdecznie wszystkich pozdrawiamy M&W |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A tą kryzę to ma miodzio normalnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#248 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#249 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
#250 |
Silver Power
|
![]() ![]() ![]() ![]() DOBRE |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Junior Member
|
![]()
ehh a ja pamiętam jak w tym miejscu gdzie siedzi ta trójca stał kojec, i po otwarciu drzwiczek napadła nas taka sfora małych bąbli i obskakiwała ile wlezie
![]() Ondre powiem ci że nie wiem, ale może coś w tym jest, łapencje ma dosyć masywne, więc narazie załóżmy że to kości ważą ![]() ![]()
![]() |
#252 |
Member
|
![]()
Nowa hodowla....?
![]() ![]() Wczoraj odwiedzili nas Małgosia i Wojtek ze swoimi suczkami - Lorką oraz Medi. Najpierw całe towarzystwo uważnie wysłuchało, że nad Polskę zbliża się orkan "Emma", ciemne chmury zasnuły już niebo i w razie czego należy wiać do domu Póki co - zabawa nabierała tempa Medi znalazła kostkę i za nic nie chciała podzielić się nią z Lorką Potem ukradła miśka-zabawkę i zakopała ją pod drzewem Przyszła pora na posiłek Nie musiałam nawet myć rąk - wylizane "do czysta" Po szaleństwach i kolacji pora na "odpoczynek" w domu MEDI - suczka po przejściach - powoli nabiera zaufania do ludzi, uważnie obserwuje otoczenie, obcych - jest jeszcze w niej jakaś obawa "czy aby mnie nie skrzywdzą ?", ale jej relacje ze światem, dzięki tytanicznej pracy Małgosi i Wojtka ![]() ![]() ![]() Obie suczki są do siebie bardzo podobne - długonogie, proporcjonalne, mają ładne głowy, Medi dodatkowo jest super-futrzasta. Eury na widok "bliźniaczek" naprawdę miał dylemat : ANIA czy HANIA ??? ![]() ![]() Dziękujemy za miłą wizytę, zapraszamy częściej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Tmave Zlo
|
![]()
Biedny Euryś: trudny wybór. BTW: a gdzie Brendzia w tym wszystkim? Się nie mogę doliczyć.....
![]() |
#254 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Silver Power
|
![]() Quote:
![]() serdecznie zapraszamy do nas. Lory była wprost zauroczona Eurysiem. ![]() Diablica czuła się na tyle swobodnie, że bez obaw postanowiła podjadać obiadek z miski Eurysia ![]() Eury był jednak baaaardzo gościnny i wyrozumiały - bardzo pozytywnie przyjął małolaty. Oczywiście czasem stopował braki w wychowaniu ![]() ![]() Myśle, że przy następnym spotkaniu Medi również nabierze śmiałości i przestanie chować się za kanapą ![]() ![]() Pozdrawiamy M&W |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Silver Power
|
![]()
Dzień wizyty u Eurysia to był dla nas dzień pracy- jak zwykle niestety
![]() ![]() Zwłaszcza, że Medi jeszcze czasem pyskuje Mamusi ![]() Pozdrawiamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Silver Power
|
![]()
No, no widze, że z Barusia robi się powoli Pan Pies
![]() Znowu wpadła zima ale jak się ociepli to musimy zmontować wreszcie to spotkanie w Warszawie i policzymy te żeberka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#259 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
no my juz tylko czekamy na znak sygnal ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#260 |
Junior Member
|
![]()
jak tam samopoczucie "srebrzastych"
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|