![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
morze korci i nas
![]() poki co, sie piszemy. Ale troche czasu jeszcze jest i roznie moze byc. Garuda juz sie cieszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
W okolicach domu Artura w Sulminie jakiś gościu chciał wybudować w szczerym polu mini golfa
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
No i kilka zdjec z ostatniego spotkanka:
http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/0/763/
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Fajne spotkanko
![]() od razu pomyślałem o wędzonym węgorzu ![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
czemu tak daleko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
nad morze ze śląska
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Aneta - wcale nie tak daleko - tym bardziej że jest to weekend bożegociała ( 22.05 -wolny, 23.05- robimy sobie wolne i 4 dni urlopu nad morzem jak znalazł).
Zapraszamy!!!!! Bo nastepne spotkanie dopiero za rok!
![]() |
#8 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Sławku, uściskajcie od nas Ole i Artura, Piotra z Białką, jak sie z nimi zobaczycie przy okazji wystawy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Sławku, uściskajcie od nas Ole i Artura, Piotra z Białką, jak sie z nimi zobaczycie przy okazji wystawy
![]() Aniu, oczywiście uściskamy. Wystawa to tylko pretekst Sulmińskiego spotkania . Mam nadzieje, że u Artura namówię moją Brey-uche do wykorzystania jego naturalnych zdolności ciągnących . Myślę tu o zaprzęgu. Mam nadzieje, że młody zrozumie swoją sytuacje i po przyjeździe nauczy się pokory. Chyba, że pokocha taką pracę i wózek zamienimy na oponę od traktora albo pług. Mam dość powykręcanych łokci. Jeśli chodzi o wystawę, to nabyłem juz dla niego lakiery, pudry, nabłyszczacze i oczywiście piękną kolczatke. Wyciągnąłem mu wędrujące orzeszki prosto chyba z gardła bo tak dziwnie zasało w krtani, może to były migdałki. Mimo wszystko zawiązuje na noc sznurowadłem, aby się nie ,,cofło,,. Podobno Bies ma ten sam problem jako zwierze hodowlane, polecam moj sposób. Pozdrowimy rodzinke |
![]() |
![]() |
#10 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Co do nabłyszczaczy - polecam olej z łososia do kupienia na free-dogu. Najlepsza odzywka pod sloncem (oprocz obrzydliwego w smaku ariovitalu). Wreszcie Bies przestal liniec. Zyje nadzieja, ze sie obfutrzy niebawem. Na razie smutek i nostalgia (za utraconym owlosieniem). Ściskam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|