![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
No, s tou vlajkou, pri registrácii mi tam asi zašarapotil nejaký škriatok a teraz budem aspoň extra
![]() Keď si nájdem na to čas, možno to dám aj na správnu mieru. Vďaka za odozvu, dnes bežím s dcérkou k lekárovi, ale neskôr sem možno ešte nakuknem. Inak, Muráň je skutočne krásna lokalita, ale vlastne celé Slovensko je jeden prekrásny kúsok prírody, no nie? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
vinicka - sice off topic, ale musim ti dat za pravdu. Teda vacsinou, su kusky, ktore by som prirodou nenazvala
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
No jasné, že to treba brať s rezervou, ale keď porovnáš Slovensko s okolím, tak určite máme, čo sa týka prírody, bonus navyše, len si to akosi nevieme uvedomiť. No ale už odbočujem mimo
![]() Inak, chcela by som zahlásiť zmenu majiteľa a taktiež neviem, či už je na tento rok zaplatené členské, nevieš poradiť, na koho sa obrátiť? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Vďaka, na bonitácii a zvode bol, ohľadom toho členského, bývalá majiteľka bola členkou, ale si nie je istá, či platila členské aj tento rok, ale to sa už popýtam u tajomníčky.
Drago nie je uchovnený, uvažujeme o tom, ale momentálne si ešte navzájom vychytávame muchy a kondične by sme zatiaľ asi SVP nezvladli /obaja/ ![]() Vďaka za odozvu, vyzerá to tak, že okolie Revúcej je v tomto smere zatiaľ mimo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|