![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
Jak na razie mam sajgon w domu - dobodowka teraz byla i przebijanie scian by polaczyc nowe z starym,mala wiec bedzie miala jeszcze wiecej miejsca dla siebie, wkoncu dla takiej chmary trzeba miec miejsce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Hihi... Juz w domu, ale dluuuugo to trwalo.
No wyglada na to, ze w tym roku w Polsce bedzie wilczakowe przedszkole. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
No raczej i wkoncu na wystawach beda inne przydomki bo ciagle Peronowka, nuuuda
![]() Powiem Ci ze oczekiwanie na szczeniora jest fajne, ale do czasu, jezu ile bym dała by już tu była.. Ale chce by przyjechala juz do calkowitego raju, bo teraz to tu wszystko do gory nogami jest. Ciekawa jestem jak Ish zareaguje na mała... Bali to jak zawsze zobaczy, pobawi sie i będzie olewał dalsze zaczepki,kocham ten jego stoicyzm i też myśle jak Wilk zareaguje. Mowisz ze Sabat juz zakochany, a jak tam Jabber, procz obrazy na Was ( ta wilczakowa zazdrosc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Chodzi po domu i burczy na Zmore.
Jak sie zapomni to sie z nia przywita albo pobawi, ale za chwile udaje, ze nic sie nie wydarzylo i znowu burczy ![]() ![]() Sabat daje sobie wchodzic na glowe i podgryzac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Bardzo fajna Zmora tylko żeby nie było tak
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Hehehe ona nas czy my ja?
![]() Poza tym jak masz "zlego psa", to w Warszawie jest jedno dobre wyjscie... Nazywa sie "do wora i do Wisly" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
love and terror
|
![]() Quote:
U nas jest tak: "jak nie przestaniesz /lub cos innego, czego w danej chwili chce od suni/ to zobaczysz, pojedziemy do Warszawy, do wora i do Wisly" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
...myśmy mówili: "Bo cię na księżyc wyślę!" To chyba podobne?
![]() maria i wufi PS. Fajne przedszkole wilczakowe się zapowiada, ale może byście częściej pisali i podsyłali info, że jest voś nowego w katalogu zdjęć? A jak się odbywały podejmowania decyzji - łatwiej tym razem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilczy Duch
|
![]()
Jeśli o mnie chodzi to wybór był ograniczony, bo miot liczy zaledwie dwie sunie,ale nawet gdyby było ich więcej bez wątpienia moja rudawa Kanti i tak od razu by tak samo mną zawładnęła,jak te kilka tygodni temu podczas pierwszego spotkania. No ale to temat o Zmorze, więc Smoku spowiadaj się, na mnie przyjdzie później kolej :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() Eh, ale te oczy... Zdjecia sa u nas w galerii - na wolfdogu podejrzewam, ze pokaza sie po aktualizacji bazy danych. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Dzis go postraszę!!!!! Może sie uda!!! I faktycznie Warszawa zostaje zalana przez wilczaki....... A co z nami......
![]() |
![]() |
#12 |
K-Lee Family
|
![]()
No to ja zaczynam powoli wprowadzać komendę, 'do wora, i do Odry'
![]() Szkoda, że we Wrocku tak nas mało ![]() ![]() Sssmok gratulacje!!! Obyś tylko nie wywołała wilka z lasu tymi imionami ![]() Sunia prześliczna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|