![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Jade na ostatni oboz, gdzie instruktorami beda Magda Ziolkowska i Ania Lesniak.
A jak Garuda ? Bawicie sie dalej w agility, bo ostatnio cos cichutko na ten temat ![]() Gdyby nie ten powyzszy termin + uroczystosci rodzinne, to planowalismy jechac cala rodzinka w czeskie gory i co jakis czas robic Wam nalot ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Sluchajcie, moze zrobic jakas liste kto gdzie jedzie?
I czy szuka transportu albo czy ma miejsce w samochodzie, zeby kogos zabrac? Wiem, ze jest troche osob, ktore chca jechac, ale nie maja jak. A inni moga miec miejscowke ![]() Na dzien dzisiejszy ja jade na pewno na Slowacje, a Lazne od dwoch dni stoi pod znakiem zapytania - bede wiedziec w polowie maja. Ale raczej tak. Jakby co, na podroz do Lazne moze bede miec miejsce na kogos z psem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
z garuda nie cwiczymy, nie mamy mozliwosci.
Ale do czasu. Sama w tym roku planowalam oboz agility-ale do Grygara |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
My planujemy pojechać do Hronca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Czas plynie wiec przypominam o robieniu rezerwacji... szczegolnie na oboz w Lazne Belohrad... Kto jedzie na Slowacje pod namiot ten rezerwowac nic nie musi - miejsce zawsze sie znajdzie, ale warto napisac ogranizatorom, ze sie wpadnie, aby mogli sie przygotowac...
![]() No i mam tez pierwsza liste obecnych - niech sie zglasza ten kogo brakuje: *** Letni obóz dla wilczaków - Lázně Bělohrad (CZ) - ? Kasia (+ Cora) - ? Macia (+ Freyr) - Margo & Przemek (+ Alistair, Balrog, Juvart, Eligo, Merry Bell, Jolly) - Narvana (+ Garuda) - Shaluka (+ Ishtar, Kala) *** Letni obóz dla wilczaków - Jevišovice (CZ) *** Letni obóz dla wilczaków - Hronec (SK) - AngelsDream (+ Beriet Baaj) - DORA (+ Jotun, Kokbael) - Gia (+ K-lee) - ? Joke (+ Iowa) - Magda (+ Blitz) - Margo & Przemek (+ Alistair, Balrog, Juvart, Eligo, Merry Bell, Jolly) - Shaluka (+ Ishtar, Kala) - sssmok (+ Jabberwock, Anarchia) - szasztiny (+ Imbus) - wolfin (+ Harmonia, Geryon) *** Letni obóz TART - Žirovnice (CZ) - by sie chcialo...
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
ja byc moze Narvana+druga osoba...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
hmm ja to powazne mysle o 2 tydzien w LB.
Gosia zamowenie przez ciebie jak zawsze ![]() i u mnie banda moze byc wieksza bo jescze kilka maliuchow bez rodziny mam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Ja poproszę o zapisanie "na marginesie" - może się uda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilcza Saga
|
![]()
No ja i Cora do Hronca może też, ale trzeba by znaleźć środek transportu, bo do Lázně Bělohrad raczej przywiozą mnie rodzice i pojadą, a do Hronca to już jest problem;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Ja jeszcze do Lázně Bělohrad z Freyr.
|
![]() |
![]() |