![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Herramientas | Estilo |
|
![]() |
#1 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Z dzisiaj...
![]() Musze Jabba pochwalic - zaliczyl jeden tor jako jedyny bez bledu i wylamania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Bo jako jedyny zastanawia się nad tym, co robi, a nie tylko biegnie... :]
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Fajne zdjecia ! Ja mam tylko pytanie - czy Jabber od razu skakal na takiej wysokosci tyczek ? Wydaje mi sie, ze troche za szybko podniesliscie tyczki, nawet jesli pies ma czysciutkie stawy ... Majeczka dopoki biegala u nas na treningach, to skakala tylko na niskich tyczkach, no ale sa rozne metody prowadzenia ...
Tak na marginesie, to jestem fanka Natalie Litavskej Kotliny (o ile dobrze pamietam i o ile nie przekrecilam imienia suni). 2 lata temu bylam zachwycona jej wspolpraca w pania i 'nakreceniem' na pileczke. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
sssmok - pewnie jestescie w dobrych rekach, ale ja troszeczke jestem przewrazliwiona na punkcie bezpieczenstwa psow. Nie odbieraj mojej wczesniejszej wypowiedzi negatywnie, tym bardziej ze taka wysokosc do pokonania przez wilczaka, to zaden problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Sssmoku, świetna robota, a Jabb to po prostu talent
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Cita:
A co do slalomu - to jedyny problem. Jak mozna wymagac od wilczaka takiej glupoty ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Dzieki za wyjasnienie - fajnie, ze bawicie sie w agility. To fajnie wzmacnia wspolprace wlasciciela z psem. Gdzie cwiczycie ?
Slalom jest specyficzny - szczegolnie dla myslacych psow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Cita:
![]() Widac, ze Jabba to lubi, no z wyjatkiem slalomu ![]() Ale reszta przeszkod super. Ostatnio podpasowala mu kladka. Mam z 400 zdjec z zajec, ale nie wiem kiedy je obrobie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Te same zajecia, ale nizsza przeszkoda
![]() ![]() ![]() I tunelik: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |