Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Zdraví a výživa

Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní...

View Poll Results: Souhlasíte s rozhodnutím chovatelské komise KCHÈSV, ¾e pes rentgenovaný v zahranièí musí být je¹tì j
Ano 8 42.11%
Ne 11 57.89%
Je mi to jedno 0 0%
Voters: 19. You may not vote on this poll

Thread Tools Display Modes
Old 23-10-2004, 11:59   #11
Monika
Junior Member

Informace získávám asi tak jako ty.
Od chovatelů, majitelů, běžnou komunikací a z databáze. Pavle nejsem malá holka na kterou můžeš dělat bububu. V kynologii jsem slušnou řádku let a ve jmenovaných zemích se nerentgenují a nevyhodnocují jenom ČSV! V databázi jsou uveřejněny údaje nekompletní, jelikož majitelé se špatnými výsledky nechlubí, sami o sobě vám je nezašlou a to platí pro všechny majitele ze všech zemí.
Do Švýcarska bylo v průběhu několika let dovezeno 5 ČSV z mé chovatelské stanice, takže kontakty tam mám taky, nejen ty Pavle.

Chtěla bych ještě poprosit pana MVDr.Davídka, aby mi řekl, zda –li se cítí také poškozen panem MVDr. Štercem, vyhodnocením DKK u svých obou psů.

Stále mi chybí ta statika z Polska. Psů rentgenovaných v Polsku je taktéž kolem 30, takže „statistika“ bude alespoň porovnatelná s Maďarskou.

Turistiky se pěstují dvě. Do Polska pro pěkné výsledky na DKK a na Slovensko za fešáky!
Na Slovensko za výsledky se zatím nejezdí a má to své důvody
Monika jest offline   Reply With Quote

Posting Rules