![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Wielu z nas ma wilczakowy kalendarz na obecny rok. Wg mnie kalendarz jest piekny
![]() Ponieważ tym razem ostateczny termin nadsyłania zdjęc to 31 maja, to wrzucam link do strony : http://www.proanimals.net/content/vi...5/lang,polish/ Nadsyłajcie proszę foty Waszych burych, kazdy ma limit 10 fotek, im większe i lepsze zdjęcie tym ładnej pies będzie wygladał w kalendarzu- czego przykłady mamy na tegorocznej wersji ![]() Idzie wiosna, okazji do fotografowania coraz więcej.. więc do dzieła ! ![]() Ja tradycyjnie, chętnie podeślę zdjęcia innych psów, które akurat mam u siebie ![]() Dla przypomanienia dwie karty z aktualnej wersji: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Taaak, kalendarz jest naprawdę ładny i ile radochy sprawia
![]() Mamy piękna pogodę, idę robić zdjęcia psom, może wyjdzie coś ładnego.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
Taaak, kalendarz jest naprawdę ładny i ile radochy sprawia
![]() Mamy piękna pogodę, idę robić zdjęcia psom, może wyjdzie coś ładnego.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilcza Saga
|
![]()
A ja już jakiś tydzień temu wrzuciłam dwie fotki. A pogody u nas nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Przypominam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilcza Saga
|
![]()
Do końca tego miesiąca?!To mało czasu, a fotek niezbyt dużo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Poniewaz na pewno znajdzie sie ktoś, kto zapomni wrzucic zdjęcia a ja mam parę niezłych fot Waszych psów to mam propozycję: kto się NIE ZGADZA na uzycie zdjęcia swojego psa do kalendarza niech mi to powie, OK? Myslę, ze do końca tego weekendu wrzucę juz wszystkie i na stronie kalendarza będzie mozna podejrzec. Do 31 maja usunę, w razie sprzeciwu
![]() Może od razu powiem których psów to dotyczy : Balrog Jezzi (do Pauli sie zgosze z tym pytaniem osobiscie) ![]() Magri Eurys Brenda Guard Eresh Zygzak Hera Iowa Mallory Donka [*] ( Madziu,.. ?) nie twierdze, że kazdy z tych psów ma na tyle ładną fotkę u mnie, że wrzuce ale bedę szukac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Jeśli masz jakieś zdjęcie Donki to bardzo proszę, dodaj i dziękuję że o nas pomyślałaś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
The Grim Reaper
|
![]()
A ja bym prosił by ktoś dodał parę fotek Grejs bo ja żadnych nie mam a chciałbym sukę zobaczyć w kalendarzu
![]()
![]() |
#12 |
Wilczy Duch
|
![]()
Pewnie ze dodam!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Gaga, dzięki że myślisz za nas i w związku z tym gdybyś mogła wrzucić jakieś zdjęcie Ereshki byłabym naprawdę wdzięczna. Maxa też masz z Legionowa z 2006 roku Twojego (Romana) autorstwa. W tym Legionowie również wykonaliście zdjęcie portretowe Ereshki, z ząbkami na wierzchu (jeszcze nie lubiła Eurysia) i parę innych fajnych fotek z G-argamelami. Może któreś pasowałoby do całości w kalendarzu ???
Pozdrawiam Bożena
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Tak myslalam wlasnie wczoraj o stojacym na tylnych lapach Maksiu
![]() ![]() Do kompletu mam w takiej samej pozie Cheya ![]() Przeszkadzaja mi tam tylko te smycze.... Eresha? wyszczerzona??? no tak.. jesli bylo nasze to tez szukam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Dzięki Gaga,
ta smycz chyba da się wymazać, a Ereshka wyszczerzona chyba była w tym samym albumie. Pozdrawiam Bożena
![]() |
#16 |
love and terror
|
![]()
Gaga, jesli masz Garude, to tez wrzuc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Jesli mam garudę to bardzo młodziutka a ten miot ( którego zreszta jestem wielka fanką) z wiekeim jak wino.. więc nie wiem, czy nie lepiej dac bardziej aktualne foty
![]() Jak znajdę coś wartego uwagi to Ci podeśle i sama zdecydujesz, OK ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
love and terror
|
![]()
Jasne
![]() Ja zdjec mam bardzo malo-teraz robilam, ale nie moge ich zgrac na kompa-aparat mi zdechl smiercia tragiczna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
Do tej pory wrzuciłam :
Juzia, Juvart, Jezzi, Mallory, Ereh i Maxa Brendę, Ivju Hako, Brukne, Grejs, nie mogę dac fotki z Magri póki nie znam numery PKR lub bogaj metryki.. (Paweł??) reszta dojdzie.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Eresh a nie Ereh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |